Audiovisuals per a fer arribar la seva informació a Saragossa

saragossa lloguer audiovisuals

Com a empresa especialitzada en el lloguer d’audiovisuals i interactius per a esdeveniments a Saragossa i altres ciutats de l’estat, coneixem la seva importància per a tota mena d’esdeveniments. Sent la seva unió, la celebració d’un esdeveniment i el lloguer d’audiovisuals, una combinació guanyadora per a les empreses participants.

En el post actual volem exposar els audiovisuals en lloguer amb els quals compta la nostra empresa perquè els nostres clients aconsegueixin impactar en els presents.

Com destacar a Saragossa?

A continuació, exposem les principals característiques dels nostres audiovisuals i com aconsegueixen impactar i fer arribar la informació de les marques i empreses als presents en esdeveniments celebrats a Saragossa.

Pantalles Led en lloguer

Comptem amb pantalles led d’interior, pantalles led d’exterior i pantalles led circulars d’interior. En qualitat p.p. 2.8 i 3.9. Aquesta varietat ens permet adequar-nos a les necessitats cada client, lloc de col·locació i tipus d’esdeveniment. Desenvolupant la grandària de pantalla gegant que desitgi cada client. Des de pantalles led de 3 x 2 m fins a pantalles led gegants de 8 x 5 m o la grandària que desitgi el client.

Les pantalles led permeten desenvolupar, gràcies a la seva estructura modular, la pantalla de gran format que necessiti cada client. Aquestes grans grandàries aconsegueixen impactar als assistents en esdeveniments i fer arribar la seva informació a un major nombre de presents.

Televisors

Un altre element que destaca per la seva capacitat d’impacte i comunicació són els televisors en lloguer. La nostra empresa compta amb televisors de 32″, 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″, 75″, 80″ i 85″. Aquesta gran varietat ens permet adequar-nos a les necessitats de cada tipus d’esdeveniment. Les marques podran disposar de televisors de gran format amb els quals fer arribar a un major nombre de visitants la seva informació.

Estructura Truss

Dins de l’apartat d’estructura truss disposem de estructura truss quadres i estructura truss circular. Aquest tipus d’estructura són ideals per a esdeveniments. Ja que, gràcies a estar formades per alumini, tenen una gran capacitat de càrrega. Podent instal·lar en elles tota mena d’elements en elles. Des d’il·luminació, fins a decoració, so, pantalles led… Les seves característiques fan que siguin molt utilitzades en tota mena d’esdeveniments.

Altres elements en lloguer

A més, de l’apartat d’audiovisuals, comptem amb dispositius tàctils de gran format en lloguer. Disposem de tòtems tàctils digitals, tòtems tàctils d’exterior, tòtems giratoris tàctils, quioscos digitals tàctils, taules tàctils i en forma de telèfon intel·ligent. Gràcies a la presència dels interactius tàctils, les marques milloraran la seva capacitat de comunicació en esdeveniments celebrats a Saragossa.

SB Service li oferim aquest ampli catàleg d’audiovisuals en lloguer a Saragossa. Si desitja comptar amb algun dels nostres audiovisuals en lloguer per a esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i serveis, sense compromís. Són ideals per a concerts, gal·les, premis, esdeveniments esportius… També, per a esdeveniments corporatius com Enomaq 2023, Smagua, Spaper, Expofimer, Figan, Aratur, CIPEU, Smopyc…

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.