Audiovisuals i interactius tàctils per a fires de Barcelona al gener i febrer

pantalla led rectangular esdeveniments gener

En el post actual exposem les principals fires, congressos, salons, exposicions… Que se celebraran al gener i febrer a Barcelona. A més, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils, exposarem com els nostres interactius i audiovisuals permeten destacar als nostres clients.

Fires i congressos de gener i febrer

Esdeveniments de gener

  • Barcelona Textile Expo

Els dies 16, 17 i 18 de gener arribarà a Fira Barcelona Gran Via la fira més gran del sector tèxtil d’Espanya. Aquesta serà la 5a edició d’aquesta fira, on es donaran cita més de 170 expositors de 12 països i on participaran multitud de visitants.

  • TechXchange Conference EMEA 2024

Entre els dies 22 i 25 de gener tindrà lloc l’esdeveniment TechXchange Conference EMEA 2024 en el CCIB, Barcelona. Un esdeveniment sobre la innovació en l’era de la intel·ligència artificial i un lloc d’aprenentatge per als tecnòlegs.

  • Stryker ESM 2024

Un altre esdeveniment que tindrà lloc en el CCIB de Barcelona serà l’esdeveniment Stryker ESM 2024, del 29 gener al 2 de febrer. Un lloc on fer contactes entre els professionals del sector.

  • ISE

L’esdeveniment ISE, Integrated Systems Europe, tindrà lloc del 30 de gener al 2 de febrer en Fira de Barcelona Gran Via. ISE és la fira líder a escala mundial del sector dels audiovisuals i els sistemes d’integració. Un esdeveniment amb una gran assistència de participants i empreses, on serà essencial destacar.

Esdeveniments corporatius de febrer

  • Barcelona Wine Week

El primer gran esdeveniment corporatiu que tindrà lloc durant el mes de febrer serà el BWW, Barcelona Wine Week. Que se celebrarà del 5 al 7 de febrer en Fira de Barcelona Montjuïc. Un esdeveniment on es reuneix el millor del sector del vi espanyol de qualitat.

  • Cosmobeauty Barcelona Estètica

Entre els dies 17 i 19 de febrer se celebrarà l’esdeveniment Cosmobeauty Barcelona Estètica. Aquesta nova edició del saló se celebrarà en l’esdeveniment CCIB. Aquest esdeveniment té l’objectiu d’entusiasmar el sector, presentar les novetats i ser un punt de formació de qualitat.

  • AACSB 2204 Deans Conference

Entre els dies 20 i 22 de febrer tindrà lloc en el CCIB, Barcelona, la conferència AACSB 2204 Deans Conference. La conferència serà el lloc de trobada per als líders de les escoles de negocis, reunint més de 700 líders.

  • MWC Barcelona

Del 26 al 29 de febrer se celebrarà en Fira Barcelona Gran Via la fira Mobile World Congress Barcelona 2024. Aquest esdeveniment és el congrés líder a nivell internacional del sector de la connectivitat. Sent un dels esdeveniments corporatius més importants celebrats a Barcelona, tant pel nombre d’assistents i expositors com per la seva importància.

  • 4YFN

Conjuntament amb el MWC 2024 se celebrarà l’esdeveniment 4YFN. Aquest serà celebrat en Fira de Barcelona Montjuïc, sent l’esdeveniment dedicat a les startups del sector de la connectivitat.

Com impactar en aquests esdeveniments corporatius?

En aquests esdeveniments corporatius on es reuneixen un gran nombre d’expositors i visitants és essencial comptar amb elements cridaners. Com els que té la nostra empresa, especialitzada en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils a Barcelona.

Disposem de dos apartats diferenciats. El primer apartat és el d’audiovisuals. Dins d’aquest apartat del nostre catàleg en lloguer disposem de pantalles led d’interior planes i circulars, pantalles led d’exterior, estructura truss i televisors.

I dins del segon apartat, de dispositius tàctils de gran format, comptem amb tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, quioscos tàctils, en forma de telèfon intel·ligent gegant tàctils, pantalles tàctils i taules tàctils.

Aquests elements, tant els audiovisuals com els interactius tàctils, aconsegueixen cridar l’atenció. Aconseguint que un major nombre de presents s’interessin pels productes o serveis que ofereix la seva marca i aquesta tingui majors probabilitats d’aconseguir nous clients.

Audiovisuals i interactius tàctils per a llogar a Barcelona

SB Service som especialistes en el lloguer de dispositius tàctils de gran format i audiovisuals per a tota mena d’esdeveniments corporatius, centres comercials, esdeveniments esportius, d’empresa, concerts… Gràcies al seu lloguer comptarà amb una manera única i cridanera de fer destacar la seva marca en aquests esdeveniments multitudinaris. Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis per a esdeveniments. En el nostre Instagram, YouTube i Linkedin podrà observar algun dels nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Posicionament SEU desenvolupat per PosicionandoT.