Principals lloguers d’audiovisuals i interactius tàctils al novembre

lloguers novembre pantalla led zaragoza

En el post actual volem mostrar els principals lloguers d’audiovisuals i interactius tàctils realitzats per la nostra empresa al llarg del mes de novembre. Durant el mes de novembre hem tingut un gran nombre de lloguers tant d’audiovisuals com d’interactius tàctils.

Audiovisuals i interactius tàctils: principals lloguers de novembre

 • Estructura truss quadrada en la Farga, L’Hospitalet de Llobregat

Aquest muntatge consto a muntar una estructura truss quadrada de grans dimensions per a desenvolupar un estand per a la Japan Weekend Barcelona. Celebrada en La Farga, L’hospitalet de Llobregat.

truss estructures eveniments

 • Pantalla led i 2 telèfons intel·ligent tàctils per al Saló Look, Ifema, Madrid

Un altre dels treballs desenvolupats durant el mes de novembre va ser el lloguer d’una pantalla led de 3.5 x 1.5 m de P2.8 i dues pantalles tàctils en forma de telèfon intel·ligent de 49”. La pantalla led va servir per a mostrar els missatges corporatius de la marca i els dispositius en forma de telèfon intel·ligent per a mostrar la web de l’empresa.

pantalles led e interactius madrid lloguer pantalles led madrid

 • Pantalla led per a un esdeveniment en el CCIB, Barcelona

Per a aquest muntatge els nostres tècnics van muntar una pantalla led p2.8 de 1x3m, dues pantalles tàctils de 32” i una TV 43” en un estand per a un esdeveniment corporatiu celebrat en el CCIB de Barcelona. D’aquesta manera, els nostres clients van comptar amb una manera única i cridanera d’impactar en els presents.

pantalles led ccib lloguer

 • Pantalla led, televisors i pantalles tàctils per a Smart City, Barcelona

Un dels grans esdeveniments celebrats en Fira de Barcelona durant el mes de novembre va ser la fira Smart City 2023. Un esdeveniment de grans dimensions en què van participar multitud d’empresa. En aquest gran esdeveniment la nostra empresa es va encarregar del lloguer i muntatge una pantalla led p2.8 de 3.5x2m, 16 televisors de 43”, 2 quioscos 43”, 2 pantalles tàctils 55”, un tòtem tàctil 49”, 1 TV 85”, 1 TV80”, 1 TV 65”, 10 TV 42”, 5 TV 32” i 1 TV 28”.

kioscos digitals lloguers totems tactil Barcelona televisiors lloguer barcelona

 • Pantalla leds, pantalles tàctils i televisors en C&R en IFEMA, Madrid

Un altre gran esdeveniment corporatiu en el qual hem participat durant el mes de novembre és l’esdeveniment C&R celebrat en IFEMA, Madrid. Per a aquest esdeveniment ens encarreguem del lloguer i muntatge de tres pantalles led (una pantalla led p2.8 de 1×3 m, una pantalla led p2.8 de 4x2m i una pantalla led p2.8 de 2.5×1.5m), 5 pantalles tàctils 32”, 1 pantalla tàctil 49”, 1 TV 55”, 2 tòtems tàctils 55” i 1 TV 65”.

pantalles led gegants madrid televisors lloguers esdeveniments pantalles led madrid esedveniments

 • Pantalla led circular i pantalla led plana a Hannover, Alemanya

A mitjan mes realitzem el muntatge d’una pantalla led plana de gran grandària i una pantalla led circular de 4m de diàmetre per a un esdeveniment corporatiu celebrat a Hannover, Alemanya. Dues pantalles led de gran format que aconseguien fer destacar, fàcilment, l’estand en l’esdeveniment.

lloguer pantalla led gran format pantalla led circular lloguer

 • Pantalla led de gran format per a Smopyc, Zaragoza

En aquesta ocasió ens desplacem fins a Saragossa per a instal·lar una pantalla led p2.8 de gran grandària per a l’esdeveniment Smopyc, Zaragoza. En conjunt amb l’estand de gran grandària va aconseguir que els clients fessin arribar la seva maquinària a tots els presents.

lloguer pantalla led zaragoza

 • Pantalles led i interactius per a Piscina & Wellness, Barcelona

Per a la fira Piscina & Wellness, Barcelona, ens encarreguem del lloguer i muntatge de dues pantalles led de gran format i diversos interactius tàctils per a diversos clients. Que van participar i van impactar en aquest gran esdeveniment corporatiu.

pantalla led gran format barcelona

 • Interactius tàctils en forma de telèfon intel·ligent per a diverses botigues de Barcelona

A més, de muntatges per a esdeveniments corporatius, aquest mes de novembre hem realitzat el lloguer de diversos interactius tàctils en forma de telèfon intel·ligent per a diverses botigues i oficines d’un client a la província de Barcelona. Mitjançant el lloguer d’aquests dispositius el nostre client tenia la intenció de promoure el seu lloc web.

lloguer smartphone tactil gegant pantalla tactil smartphone lloguer

 • Interactius tàctils en forma de telèfon intel·ligent en IFEMA, Madrid

En un altre esdeveniment celebrat en Ifema, Madrid, també lloguem un altre dispositiu tàctil en forma de telèfon intel·ligent. En aquesta ocasió, el client volia el telèfon intel·ligent de gran grandària per a fer destacar el seu estand dins de l’esdeveniment i aconseguir que un major nombre d’assistents s’aproximaran a la seva informació.

lloguer pantalla smartphone pantalla smartphone lloguer

 • 12 quioscos tàctils per a un esdeveniment corporatiu privat a Barcelona

Un dels grans lloguers que hem desenvolupat durant aquest mes de novembre ha estat el lloguer de 12 quioscos tàctils multimèdia de 43” i 55”. Un esdeveniment corporatiu privat en què els nostres quioscos interactius tàctils van ser utilitzats per a mostrar informació sobre les diferents marques participants.

lloguer kioscos tactils barcelona lloguer kioscos tactils kioscos multimedia barcelona

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

SB Service, com hem observat en el post actual, comptem amb una gran experiència en el sector del lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments. Com a fires, congressos, salons, exposicions, concerts, festivals… Celebrades a Barcelona, Madrid, Saragossa, València, Lleida, Bilbao… Si desitja comptar amb una manera d’impactar en la seva presència en esdeveniments corporatius, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i serveis com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils. Visiti nostres Instagram, Facebook i YouTube.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.