Audiovisuals i interactius tàctils per a Mobile World Congress 2022

Mobile World Congress lloguer audiovisuals

El Mobile World Congress 2022 iniciarà el calendari firal de Barcelona 2022. Entre el dia 28 de febrer a 3 de març se celebrarà a Barcelona el gran esdeveniment en l’àmbit internacional del sector de les tecnologies mòbils. Com en edicions anteriors SB Service serà present altre any més en el Mobile World Congress. En les mateixes dates se celebrarà 4YFN dedicats als emprenedors del sector de les tecnologies mòbils.

SB Service participem en el saló MWC amb el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils de gran format per a estands. Mitjançant el lloguer dels nostres interactius tàctils i audiovisuals aconsegueixen impactar en els presents en l’esdeveniment. A continuació, exposem el nostre catàleg d’audiovisuals i tàctils per a MWC 2022

Audiovisuals i interactius per a MWC 2022

Dispositius tàctils

SB Service comptem amb una àmplia varietat d’interactius tàctils de gran format. Disposem d’elements tàctils de gran format com a pantalles, quioscos, tòtems, tòtems publicitaris d’exterior, tòtems giratoris, taules i dispositius personalitzats.

Els dispositius tàctils de gran format consten d’una pantalla tàctil amb resolució 4k, multitàctil, capacitiva de 10 punts simultanis, ordinador amb Windows Pro 10 i Wi-Fi. Els tòtems giratoris i en forma de telèfon intel·ligent permeten mostrar la informació en horitzontal o en vertical.

Les característiques dels dispositius tàctils permeten que siguin personalitzats amb la informació que desitgi el client. També, mitjançant aplicacions com a jocs, mapes, catàlegs, memoris, enquestes, visites virtuals… Aconseguirà que els presents desitgin interactuar amb la seva informació, millorant fidelitzar als seus clients i aconseguint arribar a nous potencials clients gràcies al poder d’atracció. Sent un dels interactius més cridaners, els tòtems d’interior publicitaris i els dispositius en forma de telèfon intel·ligent, per la seva gran grandària.

La personalització dels dispositius tàctils permet presentar la informació de la seva marca, empresa, producte o servei de manera única, diferenciant-se de la seva competència. Això li permetrà atreure a un major nombre de clients potencials al seu estand en el MWC 2022.

Audiovisuals per a Mobile World Congress 2022

Un altre apartat del nostre ampli catàleg en lloguer són els audiovisuals per a esdeveniments com MWC 2022. Comptem amb estructura Truss, pantalles Led, Vídeo Wall i televisors. De diferents grandàries i qualitats.

Dins dels audiovisuals destaquen les pantalles led. Ja que gràcies a la seva estructura creada per 50 x 50 cm, permet crear la pantalla gegant que desitgi per a la seva participació en MWC 2022. Aconseguint cridar l’atenció dels presents. Desenvolupar-les segons les necessitats i desitjos dels nostres clients.

SB Service oferim el nostre servei de lloguer de pantalles tàctils capacitives 4k i audiovisuals en tota Catalunya i Europa per a esdeveniments com Mobile World Congress 2022 Barcelona. En la nostra àmplia experiència de més de 30 anys hem participat en fires i campanyes en ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, Berlín, Lleida, Girona, París, Bilbao, València, Tarragona, Montpeller, Marsella, Milà… Posi’s en contacte amb nosaltres per a rebre un pressupost personalitzat i sense compromís. Per a seguir els nostres últims i futurs muntatges segueix-nos en el nostre Instagram.

 

Disseny web dut a terme per PosicionandoT.