Avantatges del tòtem amb pantalla tàctil i interactiu

totem pantalla tactil catalunya

El tòtem amb pantalla tàctil destaca per ser un tòtem que compta amb una pantalla tàctil interactiva incorporada. El tòtem amb pantalla tàctil és un model de tòtem publicitari. Els tòtems publicitaris són elements de publicitat que poden ser utilitzat tant en exterior com en interior, segons les seves característiques. En el post actual exposem les característiques dels tòtems amb pantalla tàctil.

Característiques del tòtem amb pantalla tàctil

  • Cristall únic: el tòtem digital interactiu d’interior es compon d’un cristall únic, oferint un aspecte elegant. Comptarà amb un tòtem amb pantalla tàctil que es veurà com un sol element.
  • Pantalla led tàctil FHD: gràcies a conta amb una pantalla led FHD tàctil oferirà la seva informació i imatge en la millor qualitat possible.
  • Tecnologia multi touch amb 10 punts tàctils simultanis: aquest tipus de tecnologia multitouch permet als usuaris tenir una experiència interactiva similar a la de l’ús d’un mòbil d’última generació.

Avantatges dels tòtems interactius

Els tòtems led digitals tàctils en lloguer permeten crear elements publicitaris. Gràcies a ser elements interactius tàctils permeten als usuaris i potencials clients interactuar de manera autònoma amb la informació, productes, serveis… De la seva marca. Aconseguint un major impacte que els tòtems o opis no interactius. Sent un element ideal per al seu ús en campanyes de màrqueting i publicitat.

La presència dels tòtems amb pantalla tàctil permet captar l’atenció del client objectiu de la seva marca. Tant a l’interior com en l’exterior del seu negoci.

Mitjançant l’ús dels tòtems digitals tàctils podrà desenvolupar la cartelleria digital, amb l’objectiu d’informar a l’interior d’hotels, botigues, centres comercials… Als usuaris i clients d’aquest. També, podrà crear aparadors interactius, que aconseguiran atreure l’atenció dels potencials clients. Que podrà interactuar amb la seva informació i conèixer els productes de la seva marca, aconseguint impactar a un major nombre de persones que els aparadors tradicionals.

lloguer d’interactius tàctils

SB Service oferim el lloguer de diversos models d’interactius tàctils formats amb pantalles tàctils FHD amb tecnologia multitouch. El nostre catàleg es compon per tòtems digitals, quioscos digitals, pantalles tàctils, tòtems digitals giratoris, tòtems digitals d’exterior… Aquesta àmplia varietat permet als nostres clients poder triar l’interactiu tàctil de gran format que millor s’adeqüi a la seva necessitats i tipus de negoci. Contacti’ns, si desitja conèixer el nostre servei de lloguer i tarifes, sense compromís. En YouTube i Instagram podrà observar els nostres muntatges.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.