Destaqui en Liber amb audiovisuals i interactius tàctils

lloguer audiovisuals tactils Liber

Una de les grans fires que se celebraran en Fira de Barcelona, Barcelona, durant el mes d’octubre serà Liber. La fira Liber tindrà lloc del 5 al 7 d’octubre en Fira de Barcelona. En aquest post volem exposar una manera única i cridanera d’impactar en els presents en la fira, com és el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a Liber.

Liber és la fira internacional del llibre de Barcelona que té l’objectiu de promoure el negoci i la internacionalització del llibre. L’ús d’audiovisuals i interactius li permetrà destacar en la competència present en la fira dedicada a la comercialització mundial de fruites i hortalisses.

Catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per a Liber, Barcelona

Pantalles Led

Un dels audiovisuals més demandats en l’actualitat per a tota mena d’esdeveniments corporatius, com Liber, són les pantalles led de gran format. Ja que, el lloguer de pantalles led per a fires, congressos, salons… Permet a les marques comptar amb grans pantalles d’alta qualitat i lluminositat que aconsegueixen atreure l’atenció dels presents. Comptem amb pantalles led de p.p. 3.9 i 2.8 podent desenvolupar la grandària i forma que desitgi cada client, també, comptem amb pantalles led corbes. Aquestes grans pantalles aconsegueixen fer arribar la informació de la marca als visitants que no estiguin prop de l’estand de la marca.

Televisors per llogar

Comptem amb una àmplia varietat de televisors per llogar per a esdeveniments. Amb els quals la marca podrà informar mitjançant vídeos i imatges als presents en l’estand. Comptem amb televisors de 32″, 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″, 75″, 80″ i 85″, de qualitat 4k. Aquesta àmplia varietat ens permet adequar-nos a les necessitats de cada client, tipus d’esdeveniments i espai disponible.

Estructura Truss

Comptem amb una àmplia varietat d’estructura truss, tan quadrada com circular. L’estructura truss d’alumini és element indispensable per a la col·locació d’il·luminació, pantalles led, decoració… En el seu Estand. Creant estructura per a estands de fires necessàries per a crear l’estand presentat per la marca.

Dispositius tàctils en forma de Smartphone

Un dels dispositius tàctils més demandats per a fires i congressos són els dispositius tàctils en forma de smartphone. Aquests dispositius tàctils destaquen per ser igual que els smartphones de grandària normal, però, amb una pantalla tàctil de 49″.

Tòtem tàctil d’interior

L’ús dels tòtems tàctils d’interior és dels dispositius tàctils més utilitzats. La seva gran grandària fa que siguin dispositius tàctils molt cridaners. Comptem amb tòtems tàctils d’interior de 43″, 49″ i 55″, aquestes grans pantalles i estructura aconsegueixen atreure l’atenció dels visitants en els esdeveniments corporatius.

Tòtem d’exterior tàctil

A més, dels tòtems d’interior, comptem amb tòtems tàctils d’exterior. Que compta amb les mateixes característiques que la resta de dispositius tàctils i, a més, amb un índex de protecció IP65. Que permet que els tòtems puguin ser emprats en l’exterior. Sense preocupar-se per la pluja, el vent, el sol directe, la humitat i el fred.

Pantalles tàctils

Les pantalles tàctils són els dispositius tàctils més versàtils. Gràcies a poder ser instal·lades en qualsevol espai mitjançant els suports amb rodes i els suports de paret. Comptem amb pantalles tàctils de 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″. Permetent l’adequació a tots els espais.

Quioscos tàctils

Un altre dispositiu tàctil amb el qual comptem amb els quioscos tàctils digitals. Aquests dispositius tàctils són molt demandats per la seva forma única i ergonòmica. Es componen per un suport on se situen pantalles tàctils de gran format. Podent instal·lar pantalles tàctils de 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″.

Taules tàctils

Finalment, comptem amb taules tàctils de gran format. Formades per una estructura en forma de taules on se situen pantalles tàctils en la grandària que desitgi cada client. A més, de les taules tàctils, els dispositius tàctils de gran format poden ser personalitzats en la forma que desitgi i necessiti cada client.

Tots els nostres dispositius tàctils compten amb pantalles tàctils 4k, amb tecnologia multitouch, 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i Windows Pro 10. Podent ser personalitzats mitjançant aplicacions, jocs, sortejos, catàlegs, mapes virtuals, vídeos… Oferint una via interactiva d’informar els potencials clients de la marca sobre els seus productes i serveis.

Com ha pogut observar en el post actual comptem amb un ampli catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals que li permetran destacar en la fira Liber. Si desitja llogar algun d’aquests elements per a la seva presència en aquesta o altres fires, congressos, exposicions, salons… No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís, de les nostres tarifes i servei de lloguer a Barcelona, Lleida, Tarragona, València, Girona… Visiti el nostre Instagram i YouTube per a veure els nostres muntatges.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.