GRAN FORMAT

SB Service li ofereix dues alternatives principals per al lloguer de pantalles de gran format, les pantalles LED i Vídeo Wall. Totes dues tecnologies s’utilitzen indistintament en tota mena d’esdeveniments.

Característiques de les pantalles led:

Les pantalles LED permeten la creació de pantalles des de mig metre per mig metre fins a pantalles gegants de més de 300 metres quadrats. La lluentor, gràcies a la seva tecnologia LED SMD, és d’alta intensitat i la resolució depèn del píxel pitch. Les pantalles es componen de mòduls de 50cms de costat que no tenen marc, donant una sensació de pantalla única en unir-los entre si. El muntatge és ràpid, però, necessita de coneixements tècnics. Es pot instal·lar en sòl, enrasada en paret, penjada d’estructures truss, en sostre…Aquesta tecnologia s’usa comunament en espectacles en viu, fires comercials o esdeveniments esportius.

Característiques Vídeo Wall:

El Vídeo Wall consisteix a crear una matriu unint un nombre específic de monitors de resolució Full HD amb marc ultra fi. La matriu generalment té un format 16:9, com el de qualsevol tele actual, però també podem crear formes ultres panoràmiques o creatives.

La resolució d’aquests monitors és més alta que en el cas de les pantalles LED, permeten l’ús vertical i horitzontal. A diferència del LED Wall, els monitors de Vídeo Wall tenen marc. Això fa que la sensació òptica sigui diferent que la de les pantalles LED. SB Service utilitzem monitors de Vídeo Wall amb un marc de 1,8 mm (gamma alta) per a minimitzar l’efecte de separació d’un monitor a un altre. El muntatge sol ser més complex que el de les pantalles  LED. La instal·lació sol ser sobre paret o enrasada. Aquesta tecnologia es fa servir en fira, platós, sales de control, sales de seguretat…

En tots dos casos, és possible usar la pantalla completa com una sola pantalla de gran format o dividir el contingut per monitors o per zones, usant mètodes com PinP i a través de diferents tecnologies com Userful o Watchout

Pantalles LED

Li oferim pantalles LED P2.6 i P3.91 per a ús interior i P4.8 per a ús exterior. Obtindrà pantalles de gran format amb la millor qualitat possible. Quan necessiti una pantalla gegant amb una lluentor espectacular i un muntatge ràpid i eficient aquesta és la solució.

Video Wall

Utilitzem pantalles Full HD de 46 i 55 polzades amb marc ultra fi d'1,8 mm per a crear diferents matrius de vídeo wall com 3x1, 2x2, 3x2, 3x3... Quan requereixi la més alta resolució i la possibilitat de combinar formats d'imatge diferents aquesta és la solució.

Accesoris

SB Service complementa aquestes pantalles de gran format amb equips d'àudio professionals, micròfons sense fils per a les seves presentacions, programari de control d'imatge múltiple en temps real, mescladors de vídeo, estructures truss per a muntatge en altura...

Beneficis de l’ús de Vídeo Wall i Pantalles Led en esdeveniments corporatius:

L’alta qualitat del nostre Vídeo Wall i les pantalles led fa que la imatge projectada en ells sigui clara, permetent que la informació mostrada en ells es mostri amb la qualitat més gran possible. Aquestes pantalles gegants són ideals per a concerts, fires, exposicions, congressos, presentacions de productes…

La presència d’aquestes pantalles gegants en esdeveniments i fires comercials permetrà a la seva empresa atreure l’atenció dels presents. Aconseguint que s’acosti el nombre més gran possible de potencials clients cap al seu estand, assegurant-se l’èxit de la seva presència en l’esdeveniment.

Si desitja rebre un pressupost personalitzat per a les seves necessitats, posi’s en contacte amb nosaltres en la secció de contacte. I per a observar els nostres últims treballs, segueixi’ns en el nostre InstagramYoutube.