Interactius tàctils en lloguer per a Smart City 2022, Barcelona

Com vam exposar en el post anterior durant el mes de novembre se celebrarà l’esdeveniment Smart City 2022, en Fira de Barcelona. Entre el 15 i el 17 de novembre es reuniran en la capital comtal els líders de les empreses, govern i organitzacions més innovadores del sector de les ciutats intel·ligents.

En el post anterior vam exposar com podien els nostres clients destacar en el Smart City 2022, Barcelona, mitjançant les nostres pantalles led i audiovisuals. Volem continuar exposant com destacar en aquest esdeveniment mitjançant el lloguer de dispositius tàctils de gran format del nostre catàleg de lloguer de tàctils per a esdeveniments, com Smart City 2022.

Lloguer de dispositius tàctils per a destacar en Smart City 2022

Tòtems tàctils

El lloguer de tòtems tàctils són els dispositius tàctils més demandats per a tota mena d’esdeveniments corporatius. Comptem amb grandàries de 32″, 36″, 43″, 49″ i 55″. A més, comptem amb tòtems tàctils d’interior, tòtems tàctils d’exterior i tòtems tàctils giratoris. Aquesta àmplia varietat ens permet adequar-nos a les necessitats de cada tipus de client i la informació a mostrar en el Smart City 2022. Els tòtems tàctils d’exterior destaquen per comptar amb un índex de protecció IP65. Aquest índex de protecció permet que puguin ser utilitzats en l’exterior.

Quioscos tàctils

Un altre tipus de dispositiu tàctil de gran format molt demando són els quioscos digitals tàctils. Aquest tipus de dispositius tàctils es componen per un suport amb rodes en el qual se situa una pantalla tàctil en la grandària que desitgi cada client. Comptem amb pantalles de 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″. Adequant-nos a les necessitats de cada client.

En forma de Telèfon intel·ligent gegant

El dispositiu tàctil en forma de Telèfon intel·ligent gegant és el nostre dispositiu tàctil més cridaner. Ja que, la seva forma única en forma de telèfon intel·ligent aconsegueix atreure l’atenció dels presents en esdeveniments. Comptem amb dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent amb pantalles de 32″, 36″, 43″ i 49″.

Pantalles tàctils per a Smart City 2022

Les pantalles tàctils són els dispositius tàctils són dels més demandats. Gràcies a ser pantalles tàctils soltes poden ser utilitzades i situades en qualsevol espai mitjançant l’ús dels suports amb rodes o suports per a paret. Comptem amb pantalles tàctils en lloguer de 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″.

Interactius personalitzats

A més, d’aquest ampli catàleg d’interactius tàctils per llogar, comptem amb l’opció de desenvolupar interactius personalitzats en la forma que desitgi cada client. En els nostres anys d’experiència hem dut a terme diversos tipus d’interactius personalitzats, com són les taules tàctils.

Tots els nostres dispositius tàctils de gran format estan composts per pantalles tàctils d’alta qualitat amb resolució 4k i tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultanis. Amb ordinador i Wifi incorporat. Això permet que siguin personalitzats mitjançant aplicacions, jocs, catàlegs, mapes… Perquè els nostres clients puguin mostrar d’una manera única, impactant i nova la informació sobre la seva marca.

La presència dels interactius de gran format en esdeveniments corporatius permet a les marques impactar en els presents. Gràcies a la tecnologia tàctil les pantalles tàctils aconsegueixen atreure l’atenció dels presents i, en conseqüència, augmenten la interacció dels visitants amb la seva informació.

Si desitja comptar amb algun dels nostres interactius tàctils de gran format per a esdeveniments com Smart City 2022, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i serveis per al lloguer de dispositius tàctils per a esdeveniments de tota Espanya i Europa. En ciutats com Barcelona, Madrid, París, Lió, València, Saragossa, Bilbao, Sevilla… Visiti el nostre Instagram i YouTube per a conèixer els nostres muntatges mitjançant el lloguer d’interactius tàctils, pantalles led i audiovisuals.

 

Estratègia SEU desenvolupat per PosicionandoT.