LLOGUER D'INTERACTIUS TÀCTILS

Interactius tàctils per a fires, esdeveniments corporatius, salons, exposicions, centres comercials…

SB Service li ofereix un ampli catàleg d’interactius tàctils d’última generació per al lloguer.
Els nostres dispositius tàctils disposen de pantalles tàctils capacitives de resolució 4K, amb 10 punts tàctils simultanis, ordinador integrat amb sistema operatiu Windows 10 Pro 4K i connectivitat per Wi-Fi o LAN.

El catàleg d’interactius tàctils és variat, en ell podrà trobar diferents dispositius com els tòtems amb forma de telèfon intel·ligent, tòtem amb rotació de pantalla o quiosc amb angle de pantalla regulable entre altres.
Per a fer d’ells un gadget únic, té la possibilitat de personalitzar el seu dispositiu tàctil mitjançant aplicacions interactives exclusives per al seu projecte. El nostre equip de programadors pot desenvolupar tota mena d’aplicacions seguint les directrius dels clients.

La unió d’un interactiu tàctil amb una aplicació crearà un element idoni per a campanyes de màrqueting i publicitat, fires, congressos, salons, hotels, restaurants, centrals de reserves… Això facilitarà la consecució de leads, la facilitat de comunicar els seus continguts i informació d’empresa, etcètera.

Podrà mostrar així la informació sobre la seva empresa, marca, producte o servei d’una manera diferent, permetent a les persones que s’acostin interactuar de manera directa i creant un major impacte sobre els seus potencials clients.

Resolució 4K

Pantalles tàctils 4k amb tecnologia capacitiva. Presentarà els seus continguts interactius amb la millor qualitat possible.

Varietat de formats

Tenim una àmplia varietat de dispositius tàctils interactius, en format telèfon intel·ligent gegant, tòtems d'interior, tòtems d'exterior, tòtems giratoris, pantalles, quioscos i taules tàctils.

Apps personalitzades

SB Service compta amb un equip de programadors propi capaç de desenvolupar aplicacions interactives adaptades a les necessitats i directrius dels nostres clients.

Els elements tàctils de gran grandària es poden personalitzar amb elements decoratius com a vinils amb el seu logo, marca o colors de la companyia. Desenvolupant una peça publicitària en si mateixa.

SB Service oferim tres tipus de lloguer per a adaptar-nos a cada tipus de client i esdeveniment. El lloguer estàndard inclou transport, muntatge i desmuntatge. També té l’opció de contractar assistència tècnica durant el temps de lloguer o el temps requerit.
Finalment, li oferim la possibilitat del lloguer lliure, en el qual només es lloga el material, el client es fa càrrec del transport, muntatge, desmuntatge i devolució. Els preus publicats en la web inclouen el transport fins a 50km de Barcelona amb muntatge i desmuntatge en horari laboral.

Per a obtenir un pressupost gratuït contacti amb nosaltres a través de la web o telefònicament. Si desitja seguir els nostres últims treballs visiti al nostre Instagram, Facebook o el canal de Youtube.