Com impactar en ISE 2023, Barcelona?

ise 2023 lloguer audiovisuals dispositius tactils

La Fira Internacional de Solucions i Equips Elèctrics, ISE 2023, tindrà lloc del 31 de gener al 03 de febrer en Fira de Barcelona. Serà la primera edició de la fira ISE que se celebrarà a la ciutat comtal amb total normalitat. Després del canvi de ciutat d’Amsterdam a Barcelona per a continuar creixent, tant en espai expositiu com en visitants i empreses participants.

L’esdeveniment és el punt de trobada dels principals fabricants d’equips i solucions audiovisuals. També, de control de sales, sistemes de seguretat, automatització i telecomunicacions. Serà el lloc ideal perquè els professionals del sector tinguin l’oportunitat de conèixer les novetats, innovacions i tendències del sector. I per a realitzar i aconseguir noves relacions comercials.

Al llarg de la durada de l’esdeveniment els visitants i professionals del sector podran gaudir i participar en activitats, seminaris, tallers, conferències, concursos, demostracions… On coneixeran la situació actual del sector. A més, en l’esdeveniment participaran els líders de la indústria, que oferiran els seus coneixements al públic present. A més, de les activitats, hi haurà una àmplia varietat d’entreteniment per als presents, oferint l’oportunitat de conèixer als professionals del sector en un ambient més relaxat.

Els esdeveniments corporatius, com ISE 2023, aconsegueixen reunir un gran nombre de presents i empreses del mateix sector. Aquest fet fa que sigui essencial aconseguir impactar en ells per a atreure l’atenció del nombre més gran de visitants possibles i que la seva presència en la fira sigui un èxit comercial. En el post actual, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils, exposem les principals maneres d’aconseguir aquest objectiu d’impactar.

Com impactar en ISE 2023?

Impactar en els esdeveniments corporatius, com la fira ISE 2023, és essencial per a aconseguir establir noves relacions comercials i crear una bona impressió en els presents. Aquesta necessitat d’impacte fa necessari que la presència en esdeveniments corporatius, sobretot, de gran grandària com l’ISE 2023, hagi de ser planificada i executada per professionals. Ja siguin de la mateixa empresa o externs. Per a aconseguir influir en els presents existeixen multitud d’accions que pot desenvolupar l’empresa, com poden ser:

  • Situació privilegiada: l’elecció del lloc de presentació de l’estand de la seva marca és un dels punts essencials per a destacar en els esdeveniments corporatius. Contra més central i de major grandària sigui el seu espai, més fàcil li serà destacar sobre la competència. Però, també, més car serà. Per aquest motiu, s’ha d’optar per la millor ubicació possible, però, dins de les possibilitats de la marca i deixant el pressupost suficiente per a la resta d’elements necessaris per a la seva participació.
  • Idea global: una altra opció per a aconseguir impactar en ISE 2023 és presentar un estand i resta d’elements amb una idea global impactant. Un estil que aconsegueixi mostrar els valors i imatge de la marca, alhora, que impacta en els presents.
  • Planificació de les activitats: la presència en l’esdeveniment ha de ser realitzat amb antelació. Amb l’objectiu de garantir que la presència està ben planificada i amb tots els detalls quadrats, per a evitar problemes durant l’esdeveniment.

Altres maneres d’impactar en esdeveniments corporatius

  • Promoció de la seva participació: la participació de l’empresa en l’esdeveniment ha de ser promocionada amb antelació. Per a aconseguir que els seus clients actuals sàpiguen que la seva empresa serà present en l’esdeveniment i puguin visitar el seu estand durant l’esdeveniment.
  • Experiència diferent: una altra manera d’impactar és crear experiències diferents i úniques, que aconsegueixin marcar als presents i facin arribar la seva informació a un major número d’assistent. Poden ser activitats divertides, d’entreteniment, càterings… Una altra opció és comptar amb els nostres dispositius tàctils de gran format, que li permetran crear experiències interactives, que atrauran l’atenció dels presents.
  • Elements cridaners: una manera d’impactar en els esdeveniments corporatius és presentar la informació de la marca mitjançant elements cridaners. Com poden ser els, ja nomenats, dispositius tàctils o mitjançant pantalles led gegants. Aquests elements permeten mostrar i comunicar la informació de la marca mitjançant un suport cridaner i lluminós. Aconseguint que la informació arribi a un major nombre de presents.

Les activitats i accions que pot desenvolupar una empresa dependran principalment del pressupost disponible per a la seva participació. Però, també, de les idees innovadores i cridaneres que presentin.

Què li ofereix la nostra empresa?

Com hem vist en el post actual la nostra empresa, especialista en el lloguer d’interactius tàctils i pantalles led per a esdeveniments, comptem amb una àmplia varietat d’aquests dispositius per a aconseguir impactar en esdeveniments corporatius com ISE 2023. Destacant els dispositius tàctils, disposem de tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, quioscos tàctils multimèdia, pantalles tàctils i taules tàctils. I dins de l’apartat d’audiovisuals disposem de pantalles led de gran format, estructura truss i televisors per llogar.

Si desitja disposar de elements impactants per a la seva presència en ISE 2023, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem, sense compromís, de les nostres tarifes i serveis per al lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils a Barcelona, Madrid, Saragossa, València, Bilbao… Visiti nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres muntatges en esdeveniments corporatius.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.