Saló de l’ensenyament 2022: lloguer audiovisuals i tàctils

Salo ensenyament lloguer audiovisuals

El Saló de l’ensenyament 2022 torna de manera presencial a Fira de Barcelona. Després dels dos anys de pandèmia en què no ha pogut ser celebrat amb normalitat. Aquesta nova edició tindrà lloc del 16 al 20 de març el 2022. És el gran saló de l’ensenyament en l’àmbit de Catalunya. En l’esdeveniment els assistents tindran l’oportunitat de conèixer tota l’oferta educativa de la ciutat.

En les mateixes dates tindrà lloc el saló Futura. On els assistents podran conèixer l’oferta post universitària de la comunitat. Tindrà lloc del 18 al 19 de març. Com en les passades edicions, SB Service tornarem a estar presents amb el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils de gran format. Gràcies als nostres anys d’experiència oferim un servei de lloguer d’audiovisuals i tàctils adequat als temps i exigències dels esdeveniments corporatius. Com Saló de l’ensenyament i Futura. Celebrats en recintes firals com fira de Barcelona.

A continuació, pot conèixer el nostre ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per a Saló de l’ensenyament i Futura.

Catàleg d’audiovisuals i interactius per a Saló de l’ensenyament

Audiovisuals per a llogar

SB Service comptem amb una àmplia diversitat d’audiovisuals per llogar, format per pantalles led, estructura truss, televisors i vídeo wall.

Mitjançant l’ús de les pantalles led, vídeo wall i televisors podem crear pantalles gegants per a tota mena d’esdeveniments, com el Saló de l’Ensenyament. Proporcionem pantalles led wall d’interior, però també d’exterior. Les pantalles leds d’exterior compten amb una protecció més resistents i adaptades per a suportar les inclemències meteorològiques. Proporcionant imatges de gran lluminositat, a tot color i espectaculars.

Un altre element essencial en la celebració d’esdeveniments corporatius són les estructures truss. Ja que en moltes ocasions per a la construcció de l’estand es requereix d’una solució com són les estructures de truss. Que permeten crear ambients definits en l’estand i de fàcil muntatge. Consten de mòduls de diferents grandàries i trams que es configuren per a donar forma a l’espai que necessiti. Poden suportar audiovisuals que en altura proporcionen un gran reclam publicitari. Ja que proporcionen un gran atractiu a l’estand que es converteix en cridaner per la seva lluminositat i color.

Són estructures ideals per a la construcció d’escenaris elevats per a la representació artística, per a la realització d’una convenció o un congrés. Els mòduls d’estructura truss de grandàries diferents permeten executar projectes lineals i circulars. Disposem de truss alumini, circular i quadrat, i de color negre.

Dispositius tàctils per a Saló de l’ensenyament

A més, de l’apartat d’audiovisuals comptem amb l’apartat de dispositius tàctils. Format per pantalles tàctils, quioscos tàctils, tòtems publicitaris d’exterior, tòtems tàctils d’interior, tòtems giratoris i personalitzats.

Les pantalles tàctils i altres dispositius es poden personalitzar mitjançant aplicacions a mesura. Desenvolupem jocs, menús, catàlegs digitals, pantalles informatives… La seva unió els converteix en dispositius ideals per a mostrar informació sobre la seva empresa, marca i producte d’una forma diferent.

Permetent als assistents a l’esdeveniment interactuar de manera autònoma i única amb la seva informació. Els diferents dispositius tàctils són elements idonis per a fires, congressos, salons, campanyes de publicitat i màrqueting… També per a hotels, restaurants, botigues, comerços… Que busquen una manera de diferenciar-se de la seva competència. Aconseguint atreure a un major nombre de clients potencials a la seva informació.

SB Service oferim el nostre servei de lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils de gran format per a Madrid, València, Saragossa, Barcelona, Milà, París, Bilbao, Hannover, Hamburg, Tarragona, Màlaga, Lleida, Lió, Marsella, Bolonya… Si desitja comptar amb els nostres elements per a llogar no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. En el nostre Instagram podrà conèixer els nostres muntatges.

 

Posicionament SEO desenvolupat per PosicionandoT.