Catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals per a 2023

lloguer interactius tactils esdeveniments

Ara que iniciem aquest nou any 2023 volem exposar el nostre ampli catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals a lloguer. A més, volem exposar que tipus esdeveniments són els que més sol·liciten per llogar els nostres interactius i audiovisuals.

La nostra àmplia varietat d’interactius tàctils i audiovisuals per a lloguer ens permet continuar oferint als nostres clients una manera d’impactar i atreure l’atenció dels presents en esdeveniments que se celebrin durant aquest 2023.

Catàleg de dispositius tàctils i audiovisuals per a 2023

Interactius tàctils per a lloguer

Tots els dispositius tàctils amb els quals compta la nostra empresa compten amb pantalles tàctils 4k, amb tecnologia multituoch, 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i ordinador incorporant. Permetent que puguin ser personalitzats, fàcilment, amb la informació que desitgi cada client.

Tòtems tàctils

Els tòtems tàctils per les seves característiques són dispositius tàctils més demandats pels nostres clients. Dins dels tòtems tàctils comptem amb tòtems tàctils d’interior, tòtems tàctils d’exterior i tòtems tàctils giratoris. Aquesta àmplia varietat permet adequar-se a les necessitats de cada lloc de col·locació.

Destaquen els tòtems tàctils d’exterior que, gràcies a la seva protecció IP65, poden ser utilitzats en l’exterior. Els tòtems tàctils es componen per pantalles tàctils 4k amb cristall únic i ordinador i Wi-Fi incorporat. Creant una estructura d’alta qualitat i cridanera.

Comptem amb tòtems tàctils de diverses grandàries, des de 32″ fins a 65″. Aquestes grans grandàries permeten a les empreses impactar en els presents. Atraient les seves mirades cap a la informació de la seva marca.

En forma de telèfon intel·ligent

Un dels dispositius tàctils més cridaners són els interactius tàctils en forma de telèfon intel·ligent. La seva forma única, en forma de telèfon intel·ligent convencional, aconsegueix atreure les mirades dels presents. A més, el seu cristall únic i tecnologia multituoch, amb 10 punts tàctils simultanis, ofereixen als usuaris una experiència igual a la interacció amb un telèfon intel·ligent.

Quioscos multimèdia tàctils

També, comptem amb quioscos multimèdia tàctils. Destaquen per la seva forma. Aquesta forma els fa ideals per a mostrar catàlegs, menús, mapes… Gràcies a les pantalles tàctils de gran format que s’uneixen a un suport amb forma inclinada, els ofereix aquesta forma diferent. Que aconsegueix impactar i atreure l’atenció.

Pantalles tàctils

Les pantalles tàctils, gràcies, a poder ser instal·lades mitjançant suports amb rodes o suports de paret, permeten que poden ser instal·lades en qualsevol lloc. Això fa que siguin ideals per a l’ús en estands. Ja que podran ser instal·lades en les parets dels mateixos o en l’espai desitjat per l’empresa.

Taules tàctils

A més, de la resta d’interactius tàctils, comptem amb suports per a crear taules tàctils. Mitjançant la unió dels suports en forma de taula i les pantalles tàctils. Creant dispositius tàctils adaptats a les necessitats del client. Aquests dispositius tàctils són molt utilitzats per a la interacció amb nens o per a l’exposició en fires, congressos, salons…

Audiovisuals per a esdeveniments

Pantalles led

Dins dels nostres audiovisuals comptem amb pantalles led. Disposem de pantalles led d’interior i exterior. L’estructura de les pantalles led, formades mitjançant la unió de mòduls led, permet crear la grandària de pantalla led que desitgi cada client. Podent crear pantalles led gegants, com poden ser les pantalles led de 9 m x 3 m. O qualsevol mesura de grandària que necessiti el client.

Les grans mesures de les pantalles led, unit a la seva alta lluminositat i imatge de gran qualitat, aconsegueixen fer arribar la informació de les empreses a un gran nombre d’assistents. La seva gran capacitat d’impacte fa que siguin cada vegada més emprades en multitud d’esdeveniments multitudinaris.

Televisors

A més, de les pantalles led, comptem amb televisors per llogar. Donis 32″ fins a 85″. Sent elements ideals per a mostrar la informació de la marca dins de l’estand. Ja que permeten informar els presents mitjançant publicitat dinàmica. En moltes ocasions s’opta pel lloguer de diversos televisors per a assolir mostrar la informació en diversos espais de lloc de presentació de l’empresa.

Estructura Truss

Comptem amb estructura truss. Que permet desenvolupar l’estructura que desitgi cada client per a la col·locació d’elements. Són estructures d’alumini desenvolupades mitjançant alumini d’alta resistència, molt emprades per a la col·locació d’il·luminació, so, elements decoratius…

Quins esdeveniments sol·liciten més el nostre catàleg i com impacten en ells?

Els esdeveniments que més sol·liciten elements del nostre catàleg són els esdeveniments corporatius, campanyes de publicitat i màrqueting, esdeveniments d’empresa, concerts, gal·les… Esdeveniments multitudinaris en què les empreses han d’impactar per a arribar al públic present. O comptar amb elements que li permetin fer arribar la seva informació i el que est passant en un punt en concret a la resta de l’audiència.

Si desitja disposar de una nova manera de comunicar en els seus esdeveniments de 2023. No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís, de les nostres tarifes i serveis sense compromís. Per al lloguer d’interactius táctils o audioviusales. Per a esdeveniments de Barcelona, Madrid, Saragossa, Lleida, València, Tolosa, Lió, Bilbao… Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres muntatges mitjançant audiovisuals i interactius tàctils de gran format.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.