Lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals a Mallorca

lloguer audiovisuals mallorca

SB Service com a especialistes en el lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals per a fires, congressos, esdeveniments… Una de les principals zones de treball de la nostra empresa són les Illes Balears, destacant Mallorca per la gran quantitat d’esdeveniments que acull any rere any. En el post actual exposem el nostre ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per a llogar per a Mallorca, Illes Balears.

Catàleg de lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a Mallorca

Audiovisuals a Mallorca

 • Pantalles led: el nostre apartat de pantalles led per llogar es compon per pantalles led en la grandària que desitgi el client. Gràcies a la unió de cabinets de 50×50 cm. Podem crear pantalla gegant de qualsevol grandària. Amb píxel pitch p 2.8 o p 3.91 amb freqüència 3840 HZ. Aconseguint mostrar la imatge o vídeo en la millor qualitat possible.
 • Vídeo walls: també comptem amb pantalles de vídeo walls, en pantalles de 46″ o 55″. Que s’uneixen creant pantalles de 2×2 o 3×3 amb les dues grandàries de pantalles.
 • Televisors: comptem amb diverses grandàries de televisors per llogar. Des de 42″, 50″,55″60″65″, 70″75″, 80″ i 85″. Totes en resolució 4k, menys les televisions de 80« que és de resolució FHD.
 • Estructura truss: el nostre apartat d’estructura truss es compon per estructura truss quadrada, estructura d’alumini circular i estructura truss negre.

Interactius tàctils

 • Tòtems d’interior: el tòtem d’interior és el dispositiu tàctil més demandat pels nostres clients. Ja que són estructures sòlides amb cristall únic, creant un element elegant amb pantalles tàctils. Que permeten oferir la seva informació de manera cridanera i única per a fires, congressos, botigues, exposicions, negocis…
 • Tòtems tàctils giratoris: compten amb les característiques dels tòtems d’interior, però amb pantalla giratòria. Podent presentar la seva informació de forma vertical o horitzontal,
 • Tòtems tàctils publicitaris d’exterior: el tòtem d’exterior compta amb les mateixes característiques dels tòtems d’interior tàctils, però, amb IP65. Aquest índex de protecció permet que puguin ser utilitzats en l’exterior. Podent desenvolupar campanyes de màrqueting i publicitat en l’exterior. Això fa que, en una zona de sol i calor, com és Mallorca, sigui un dels dispositius tàctils més demandats pels nostres clients.
 • Forma de Smartphone: un dels dispositius tàctils més cridaners, són els interactius tàctils en forma de telèfon intel·ligent. Són dispositius que compten amb forma de telèfon intel·ligent gegant, aconseguint una experiència igual a la d’un telèfon intel·ligent tradicional, però de gran format.
 • Quioscos tàctils: un altre dels dispositius tàctils que destaquen dins del nostre catàleg d’interactius tàctils són els quioscos tàctils. Que compten amb una forma única i cridanera.
 • Taules tàctils: duem a terme taules tàctils personalitzats segons les necessitats de cada tipus client i esdeveniment. Des de taules tàctils de poca altura ideals per a nens fins a taules tàctils d’altura més alta per al desenvolupament de campanyes de màrqueting en fires i congressos. Amb la forma i estil que desitgi el client.
 • Pantalles tàctils: són els interactius més versàtils, ja que són pantalles tàctils de gran format que poden ser instal·lades en qualsevol lloc. Mitjançant els suports amb rodes i els suports de paret.

Cartelleria digital – Digital signage: tàctil o no tàctils

Tant mitjançant els interactius tàctils com mitjançant les pantalles leds, televisors i vídeo walls, podem desplegar cartelleria digital tàctil o no tàctil per a tota mena de negocis i campanyes de màrqueting. Com a hotels, botigues, immobiliàries, fires, exposicions… Podrà presentar la seva informació de manera cridanera. Atraient els seus potencials clients cap al seu negoci.

Si desitja comptar amb un dispositiu tàctil de gran format o audiovisuals per al seu negoci o esdeveniment a Mallorca o una altra localitat de les Illes Balears, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.