Lloguer de mupi digital tàctil per a esdeveniments i publicitat

lloguer mupi digital tactil

El lloguer de mupi digital tàctil per a esdeveniments corporatius. Com a fires, salons, exposicions, congressos… És cada vegada més comú gràcies al poder d’atracció d’aquests. Ja que el mupi digital tàctil és un element publicitari de gran grandària que compta amb pantalla tàctil integrada d’alta qualitat.

En el post actual exposem les principals característiques del mupi digital tàctil i la varietat de mupis tàctils digitals amb els quals comptem SB service. Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils.

Característiques del mupi digital tàctil

Els mupis digitals tàctils o tòtems digitals tàctils compten amb una pantalla tàctil amb alta lluentor i qualitat 4k. Que aconsegueix mostrar la seva informació en la millor qualitat possible. Sent la seva característica principal la seva tecnologia capacitiva. Que compta amb 10 punts tàctils simultanis. Aquesta tecnologia permet oferir una experiència d’usuari similar a la dels telèfons intel·ligents tradicionals.

Els tòtems o mupis digitals tàctils poden ser personalitzats amb l’aplicació que desitgi el client. Com a jocs, mapes, centrals de reserva, enquestes… O amb la informació, web, aplicació… De la marca que desitgi el client per a promocionar-la en la fira, congrés, saló… L’exterior del mupi tàctil digital es compon per una estructura d’acer, alumini i vidre. Creant una estructura elegant i cridanera d’alta qualitat.

Varietat de mupis digitals tàctils per a esdeveniments

Mupi digital tàctil d’interior

El mupi o tòtem digital tàctil d’interior són els més utilitzats en esdeveniments corporatius. Ja que la majoria se celebren en recintes firals tancats. On les característiques del tòtem digital d’interior s’adeqüen perfectament. I no és necessari un índex de protecció major. Els mupis tàctils digitals d’interior ofereixen un exterior prim i elegant amb línies arrodonides o quadres, segons la grandària seleccionada.

Mupi digital tàctil giratori

Els mupis digitals giratoris compten amb les mateixes característiques que els mupis digitals tàctils. Però, destaquen per comptar amb una pantalla giratòria. Que permet que pugui mostrar la informació de la seva marca de forma vertical o horitzontal. El seu exterior es compon per dues parts diferenciades. La part superior és una pantalla tàctil i la interior una estructura personalitzable mitjançant vinils.

Mupi digital tàctil d’exterior

L’últim model dins dels mupis tàctils és el mupi digital tàctil d’exterior. Que a més de la resta de característiques dels altres dos models tòtems tàctils, compta amb IP65. Aquest índex de protecció permet el seu ús en l’exterior. Comptant amb la robustesa i estanquitat adequada per a fer front a les inclemències meteorològiques.

Tots els models de mupis tàctils o tòtems permeten desenvolupar promocions de la seva marca de manera dinàmica i cridanera per a fires, congressos, salons… Aquest tipus de campanyes de màrqueting i publicitat s’adeqüen a aquesta mena d’esdeveniments. On impactar és essencial per a aconseguir atreure el nombre més gran de potencials clients possibles cap al seu estand.

Servei de lloguer de dispositius tàctils i audiovisuals per a fires i esdeveniments

SB Service comptem amb un ampli catàleg d’interactius tàctils, com els models de mupis exposats, i audiovisuals per llogar. A Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Milà, Bolonya, Berlín, Àmsterdam, París… La resta del nostre apartat d’interactius tàctils de gran format es conforma per quioscos tàctils digitals, taules tàctils, pantalles tàctils i dispositius tàctils en forma de Telèfon intel·ligent. I apartat d’audiovisuals es forma per estructura truss quadrada, truss circular, truss negre, televisions per llogar, pantalles leds i Vídeo wall.

Si desitja comptar amb algun dels nostres dispositius tàctils de gran format o audiovisuals per als seus esdeveniments, fires, congressos, màrqueting, publicitat, hotels… No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís, de les nostres tarifes i serveis de lloguer.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.