Lloguer pantalla de videowall led d’interior 2.8 a Lleida

lloguer audiovisuals lleida
Lloguer pantalla de videowall led d’interior 2.8 a Lleida per a fires, estands, convencions, congressos i tot tipus d’esdeveniments.
El lloguer i serveis d’equips audiovisuals per a cobrir qualsevol esdeveniment. Lloguer de pantalles led gegants i videowall led a Lleida, Tàrrega, Balaguer, Mollerusa, La Seu d´Urgell, Andorra
Lloguer tòtem pantalla tàctil horitzontal a Lleida, Tàrrega, Balaguer, Mollerusa, La Seu d´Urgell, Andorra i tota Catalunya
Oferim el lloguer de pantalla de leds d’interior 2.8 Lleida per a grans i petits esdeveniments, congressos, fires, estands.
Es tracta de la millor tecnologia del mercat, amb la taxa de refresc ideal per a esdeveniments amb càmeres de televisió i una resolució i contrast com mai abans s’havia vist en esdeveniments en viu.Oferim el lloguer de videowalls LED per a grans i petits esdeveniments, conferències, fires, estands.
Es tracta de la millor tecnologia del mercat, amb la taxa de refresc ideal per a esdeveniments amb cambres de TV i una resolució i contrast com mai abans s’havia vist en esdeveniments en directe.
Lloguer de pantalles de vídeo wall LED d’interior 4,5 x 2,5 p2,8 a Lleida per a estands, presentacions, congressos, fires i esdeveniments en general.
Preus súper competitius
Les pantalles LED de gran format estan dissenyades per a crear efectes sorprenents i espectaculars per al seu públic degut a la seva gran grandària i lluentor.

Lloguer pantalla de videowall led d’interior 2.8 a Lleida

Aquestes pantalles LED en lloguer estan formades per «armaris» o mòduls quadrats de 50cm de costat.
A l’hora de muntar la pantalla podem decidir quants d’aquests armaris utilitzarem, variant el nombre de files i columnes segons les seves necessitats.
Això confereix a aquesta solució audiovisual una versatilitat única en el mercat i fàcilment adaptable a les demandes dels nostres clients.Un altre factor a tenir en compte és el píxel pitch. Aquest paràmetre indica la distància entre píxels, a menor distància major resolució.
El nostre LED Wall d’interior és P2.8, un de les grandàries més utilitzades per al lloguer en fires, esdeveniments, presentacions o qualsevol tipus d’esdeveniment d’interior ja que ofereix una alta resolució.Aquestes pantalles es veuen millor a una distància de 3m.
A mês SB Service ofereix una àmplia varietat de grandàries de pantalles LED en lloguer. En qualitat p2.8 i p3.9 circulars i rectes. Adaptant-se a les necessitats de cada client i tipus d’esdeveniment. Disposem de pantalles LED d’exterior per a esdeveniments a l’aire lliure. Es poden utilitzar en exteriors amb llum solar directa, pluja, vent, humitat…

Si vols llogar un videowall LED pitch p2.8 a Lleida, no dubtis a contactar amb nosaltres, t’informarem sense compromís. A més de les pantalles LED, també podem llogar dispositius audiovisuals i tàctils. Audiovisuals com a Vídeo Wall, televisors i Truss. I dispositius tàctils com a tòtems d’interior, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, quioscos i pantalles.

Contacti, amb la nostra empresa, en el apartat de contacte. Li enviarem un pressupost adequat a les necessitats de lloguer pantalla de videowall led d’interior 2.8 a Lleida, Tàrrega, Balaguer, Mollerusa, La Seu d´Urgell, Andorra i tota Catalunya . Per a observar els nostres últims muntatges visiti el nostre Instagram o Youtube.

 

Posicionament SEO per PosicionandoT.