Lloguer de pantalles per a esdeveniments a Barcelona, Lleida…

lloguer pantalles led barcelona

L’ús de pantalles per a esdeveniments és cada vegada més comú. Des de petites pantalles com són els televisors per a llogar, fins a grans pantalles com són les pantalles de led. En aquest post, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils de gran format, volem exposar les principals pantalles per a esdeveniments més sol·licitades.

Pantalles per a esdeveniments lloguer

Televisors per llogar

El lloguer de televisors per a esdeveniments permet comptar amb pantalles en els seus esdeveniments. Des de pantalles més petites a grans pantalles. Comptem amb televisions per llogar de 32″, 42″, 46″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70,» 75″, 80″ i 85″. Aquesta àmplia varietat permet adequar-nos a les necessitats de cada espai. Són ideals per a mostrar la informació als visitants quan ja han accedit al seu estand. Aconseguint mostrar la seva informació mitjançant una imatge dinàmica i cridanera. Amb els vídeos i imatges adequades podrà mostrar la seva informació de forma més comprensible.

Pantalles led

Les grans pantalles led són un dels elements audiovisuals més demandats per a fires, congressos, salons, exposicions… Gràcies a la seva capacitat d’impacte i captació de l’atenció dels presents. Sent ideals per a atreure l’atenció dels visitants i que s’aproximin a la seva informació.

Les pantalles led de gran format permeten comptar amb la grandària de pantalla per a esdeveniments que desitgi cada client. Des de pantalles de 3×2, arribant a pantalles de 7×5 o majors segons cada necessitat. La qualitat de la pantalla led, podent optar per p.p. de 3.9 o 2.8, segons el lloc de col·locació. Contra més lluny s’instal·li la pantalla led major pot ser la separació entre els leds.

Interactius tàctils de gran format

Una altra manera de comptar amb pantalles per a esdeveniments és mitjançant el lloguer d’interactius tàctils de gran format. Els dispositius en forma de telèfon intel·ligent gegants, tòtems d’interior, quioscos tàctils, tòtems d’exterior, taules tàctils i pantalles tàctils compten amb pantalles 4k de 42″, 49″, 55″ o 65″. Quan no estan sent utilitzades pels visitants permeten mostrar vídeos i imatges en alta qualitat, que atreuen els presents.

A més, d’oferir aquestes pantalles per a l’esdeveniment, el lloguer de dispositius tàctils permet comptar amb un element interactiu per a mostrar la seva informació. Aconseguint que el seu estand o lloc de presentació destaqui sobre la competència i atregui un major nombre de persones.

SB Service comptem amb una àmplia experiència en el lloguer de pantalles per a esdeveniments a Barcelona, Tarragona, València, Saragossa, Lleida, Girona, Castelló… Que ens permet oferir una àmplia varietat d’audiovisuals i interactius tàctils per als nostres clients i la seva presència en esdeveniments i campanyes de màrqueting i publicitat. Si desitja comptar amb alguna d’aquestes pantalles per llogar, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem, sense compromís. En Instagram i YouTube, podrà observar algun dels nostres muntatges.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.