Lloguer de pantalles leds a Barcelona per a esdeveniments i fires

lloguer pantalles leds barcelona

El lloguer de pantalles leds a Barcelona per a esdeveniments, fires, congressos, salons… És cada vegada més sol·licitat. Gràcies als diversos avantatges comunicatius que ofereixen aquest tipus de pantalles als esdeveniments on són utilitzats. A continuació, exposem els principals avantatges de les pantalles leds per llogar per a esdeveniments.

Avantatges del lloguer de pantalles leds a Barcelona

Alta qualitat d’imatge

La imatge oferta per les pantalles leds per a esdeveniments és d’alta qualitat. Gràcies a la seva gran lluminositat i resolució. Segons la distància a la qual se situï la pantalla led es podrà triar entre les resolucions de píxel pitch p.p. 2.8 o 3.9. La qualitat de 3.9 pot ser emprada en l’exterior.

Gran varietat de grandàries

Mitjançant la unió de diversos cabinets leds es poden desenvolupar grans pantalles. Aconseguint adequar-se a les necessitats de tota mena d’esdeveniments i projectes. Formant multitud de grandàries i dissenys. Podent crear pantalles leds gegants a Barcelona que permetran fer arribar la seva informació a tots els presents en l’esdeveniment.

Disseny robust i elegant

El disseny prim i sense vora de les pantalles leds no evita que tinguin una gran robustesa. El que fa que siguin ideals per al sector esdeveniments. Ja que podran ser muntades i desmuntades en múltiples ocasions sense veure’s afectada la qualitat d’aquestes. L’estructura amb la qual es creen els cabinets de les pantalles leds permeten un muntatge ràpid i eficient, permetent crear pantalles leds gegants de gran grandària en un període curt de temps.

Gran poder d’impacte de les pantalles leds a Barcelona

Com hem observat en el post actual mitjançant el lloguer de pantalles leds es poden crear pantalles gegants per a tota mena d’esdeveniments. Cosa que permetrà que la informació de la seva marca arribi a tots els presents. Assolint un gran impacte i fent que la seva informació destaqui sobre la competència. I, en conseqüència, obtindrà que un major nombre d’assistents coneguin la seva informació. Augmentant la probabilitat que un major nombre d’assistents desitgin conèixer i informar-se sobre els productes i serveis de la seva marca.

Aquests avantatges i característiques de les pantalles leds les fa perfectes per al lloguer en escenografies, fires, concerts, estands, congressos, teatres, hotels, convencions… Si desitja comptar amb una pantalla led gegant per al seu esdeveniment a Barcelona o altres ciutats. Com València, Madrid, Bilbao, Saragossa, Girona, Lleida, Tarragona, París, Marsella, Milà… No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem de les nostres tarifes de lloguer de pantalles leds a Barcelona sense compromís. També, l’informarem de la resta dels nostres dispositius tàctils i audiovisuals per llogar per a esdeveniments.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.