Lloguer de tòtem d’exterior tàctil a Barcelona i Catalunya

totems publicitari exterior digitals barcelona lloguer

SB Service oferim el lloguer de tòtem d’exterior 4k capacitiu de gran grandària per a tota mena d’esdeveniments. Com a esdeveniments, fires campanyes de publicitat i màrqueting, congressos, exposicions, salons, congressos. En el post actual exposem les principals característiques i possibilitats de personalització dels tòtems d’exterior per llogar per a Barcelona i Catalunya.

Característiques dels tòtems d’exterior per llogar

Els tòtems d’exterior tàctils destaquen per tenir un índex de protecció IP65. Gràcies a aquest índex de protecció el tòtem publicitari d’exterior pot ser utilitzat en l’exterior davant totes les inclemències meteorològiques, com a sol, pluja, calor, humitat, fred i vent. Podent treballar a temperatures entre 70° i -30° a ple rendiment.

Els tòtems publicitaris d’exterior tàctils compten amb pantalles tàctils 4k de gran grandària, tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultanis, ordinador i Wi-Fi incorporat. A més, dels tòtems d’exterior, comptem amb tòtems, pantalles tàctils, tòtems giratoris, quioscos tàctils i tàctils personalitzats.

El tòtem led d’exterior es conforma d’una pantalla tàctil amb ordinador incorporat tot dins d’una carcassa de gran grandària. Creant un element únic que aconsegueix cridar l’atenció dels presents.

Possibilitats de personalització del tòtem publicitari d’exterior

Podem personalitzar el tòtem led d’exterior mitjançant vinils. On podrà mostrar la imatge corporativa de la seva marca. Creant un tòtem publicitari d’exterior que aconseguirà atreure l’atenció dels presents.

A més, gràcies a incorporar un ordinador i Wi-Fi, poden ser personalitzats mitjançant aplicacions interactives o continguts totalment adaptats. Aquestes aplicacions permeten crear jocs, sortejos, catàlegs interactius, centrals de reserva, punts de compra… Gràcies a comptar amb equip de programadors propi podrem realitzar l’aplicació o contingut que s’adeqüi a les seves necessitats. Gràcies al contingut interactiu aconseguirà que les persones assistents a l’esdeveniment puguin interactuar amb la seva informació de manera autònoma, àgil i diferent.

Servei ofert per SB Service

Des de les nostres instal·lacions de Barcelona oferim el servei de lloguer de tòtems d’exterior, altres interactius i audiovisuals a Barcelona i Catalunya. També, en altres poblacions com Girona, Tarragona, Lleida, Manresa, Vic… Encarregant-nos del transport, muntatge i desmuntatge de tots els nostres elements. Si desitja conèixer més sobre el nostre servei de lloguer d’audiovisuals, conformat per pantalles leds, vídeo wall, estructura truss i televisions, i interactius tàctils no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. En el nostre Instagram i YouTube, podrà observar els nostres muntatges i lloguers d’audiovisuals i interactius.

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.