Muntatge de pantalla led corba per a Alimentària & Hostelco 2022

montaje Pantalla led corba barcelona

SB Service hem tornat a ser presents en Alimentària & Hostelco 2022. Aquesta gran fira celebrada a la ciutat comtal aquesta marcant la tornada a la normalitat gairebé total del sector esdeveniments. Aquesta nova edició ha garantit els nivells habituals de participants i d’assistència internacional. SB Service hem participat amb el lloguer de dispositius tàctils, televisors i pantalles leds. En el post actual destacarem una pantalla led corba de grans dimensions de 6 x 5 m p.p.6 desenvolupades per a un estand d’un dels nostres clients.

Muntatge de pantalla led corba de per a Alimentària & Hostelco 2022

La pantalla led corba de 6 x 5 m p.p.6 muntada per a un estand d’Alimentària & Hostelco 2022 ha comporto un gran procés de muntatge. Ja que es va fer una pantalla gegant led corba situada en altura. El fet de situar-se en altura comporta un muntatge més llarg i costós. Havent de crear una estructura que asseguri la seguretat de la instal·lació de la pantalla led.

El muntatge es va realitzar sense altura. I, una vegada creada la pantalla led corba, es va procedir a situar-la en altura en el lloc triat pel nostre client.

montaje alquiler pantalla led curva montaje pantalla led barcelona montaje pantalla led curva lloguer pantalles leds eseveniments

Com pot observar en les imatges es va dur a terme un estand de grans dimensions on es va situar la pantalla led gegant de 6 x 5 m p.p.6. Sent un dels elements audiovisuals més cridaners del pavelló on se situava l’estand. Aconseguint atreure l’atenció dels presents i promocionar la marca entre els professionals presents en Alimentària & Hostelco 2022.

Des de SB Service oferim el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments corporatius com a Alimentària & Hostelco 2022. En ciutats d’Espanya i Europa. Com Barcelona, Madrid, Lió, París, Milà, Bolonya, Berlín, Hannover, Hamburg, València, Saragossa… Si desitja impactar en els esdeveniments on participi la seva empresa, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem dels nostres audiovisuals i interactius tàctils, sense compromís. Comptem amb pantalles leds, vídeo walls, televisors, estructura truss quadrada, truss circular, truss negre, quioscos tàctils, tòtems tàctils, tòtems d’exterior, quioscos tàctils, en forma de telèfon intel·ligent i pantalles tàctils. Visiti el nostre Instagram per a veure els nostres últims muntatges mitjançant audiovisuals per a esdeveniments.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.