Quina lluentor necessita la seva pantalla led per a esdeveniments?

Pantalla led esdeveniments

La lluentor de la pantalla led llogada per a esdeveniments és un element essencial per a assegurar que la seva presència sigui beneficiosa per a la marca. A l’hora de llogar una pantalla led per a la seva presència en esdeveniments haurà de tenir en compte diversos aspectes. Com són la resolució de la pantalla, la grandària desitjada… En post actual volem centrar-nos en un dels aspectes que s’han de tenir en compte, la lluentor de la pantalla led.

Importància de la lluentor de la pantalla led seleccionada

Els denominats nits són les unitats fotomètriques utilitzades per a mesurar la lluentor de les pantalles led. Contra major siguin els nits major serà la lluentor d’aquestes. Els nits marquen la lluminositat oferta per la pantalla led quan és feta servir a màxima potència en color blanc.

És essencial que les pantalles led d’exterior tinguin un major nombre de nits que les pantalles led d’interior. Ja que la lluentor oferida per les mateixes haurà de permetre l’ús de la pantalla davant el sol directe. També, hauran de comptar amb IP65, per a poder fer front al vent, fred, la humitat, la pluja… En l’exterior, un altre factor que determinar la lluentor necessària, serà l’orientació de la pantalla led. Ja que hi haurà orientacions que necessitessin una major lluentor en tocar-li el sol més directe.

Un altre factor que determinarà la lluentor necessària per a la pantalla led serà la distància a la qual se situaran els visitants de l’esdeveniment respecte a la pantalla led. Contra més a prop estiguin d’aquesta, menor haurà de ser la seva lluentor. Ja que una lluentor molt alta podria arribar a ser molest. Però, si la pantalla led se situa en altura i lluny dels visitants, la seva lluminositat haurà de ser més alta.

  lloguer pantalles led exterior barcelona  pantalla led rectangular esdeveniments

lloguer pantalla led lloguer pantalles led de gran format

Servei de lloguer de pantalla led per a esdeveniments

Com hem observat segons on se situï la pantalla led i on vagi a ser utilitzada s’haurà d’utilitzar una pantalla amb les nits adequats. Com a especialistes en el seu lloguer, l’assessorarem de la pantalla led que millor s’adeqüi a les seves necessitats per a aconseguir impactar en esdeveniments corporatius.

Contacti amb nosaltres, l’informarem sense compromís de les nostres tarifes i serveis. Per al lloguer de pantalles led a Barcelona, Saragossa, Lleida, Tarragona, Madrid, València… Visiti el nostre YouTube, Instagram i Facebook per a observar els nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.