LLOGUER DE PANTALLES LED A BARCELONA

Pantalles led a Barcelona per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

SB Service som el seu proveïdor de pantalles led en lloguer a Barcelona. Per a fires, congressos, esdeveniments esportius, d’empresa, concerts… Comptem amb una àmplia varietat de mòduls de led, podent desenvolupar pantalles led gegants per a millorar la visibilitat de la seva marca i esdeveniment.

Comptem amb pantalles led d’interior i pantalles led d’exterior. Adequant-nos tant a esdeveniments celebrats en l’exterior com en interior. L’ús de les pantalles led per a esdeveniments és una oportunitat de diferenciar-se de les altres marques presents en esdeveniments corporatius i de fer arribar la informació a tots els presents en esdeveniments multitudinaris.

Qualitat de les pantalles LED

Les nostres pantalles led en lloguer per a esdeveniments de Barcelona compten amb qualitat de píxel pitch 2.8 i 3.91 amb freqüència 3840 Hz. Oferint una imatge d'alta qualitat.

Mesures

L'estructura de les pantalles leds, formades per la unió de mòduls leds de 0.5 x 0.5 m i 1 x 0.5m, permet crear les grandàries que desitgi cada client.

Instal·lació

Aquesta estructura permet que la seva instal·lació sigui ràpida i senzilla. Podent desenvolupar grans pantalles impactants en un curt període de temps.

Avantatges del lloguer de pantalles led a Barcelona

Les pantalles led en lloguer permeten a les marques que les utilitzen captar l’atenció dels presents i promocionar els seus serveis i productes. Destaquen sobre la competència. Aconseguir que el seu negoci sigui visible és un dels principals objectius d’aquests. Per a aconseguir aquest propòsit les marques poden emprar les pantalles led gegants a Barcelona. Mostrant imatges i vídeos de gran format que permetin impactar en els seus potencials clients.

Gràcies al lloguer de pantalles led augmentarà la visió publicitària de la seva marca, cridarà l’atenció dels seus clients i poden funcionar durant les 24h del dia. Aquestes característiques fan que siguin ideals per a esdeveniments corporatius i per al seu ús en aparadors, hotels, centres comercials… On impactaran en els presents. Les pantalles leds li ofereixen a la seva marca una pantalla de gran format amb una gran lluminositat i alta freqüència. Que aconsegueixen atreure l’atenció dels potencials clients

SB Service, especialistes en el lloguer de pantalles led a Barcelona, li oferim un servei integral en el seu lloguer per a fires, congressos, exposicions, concerts… Si desitja comptar amb una pantalla gegant per a la seva presència en esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem dels nostres preus de lloguer de pantalles led a Barcelona. També, per a Madrid, València, Saragossa, Bilbao, Lleida… Visiti Facebook, Instagram i YouTube, per a observar alguns dels nostres muntatges amb pantalles leds.