Pantalles led per a exterior: qualitat per a arribar a tots els presents

lloguer pantalles led exteriors barcelona

Les pantalles led per a exterior compten amb la qualitat necessària per a fer arribar la informació de l’esdeveniment celebrat en l’exterior a tots els presents. Per a aconseguir aquesta capacitat de fer arribar la informació a tots els presents, les pantalles led d’exterior, compten amb una sèrie de característiques que exposem a continuació.

Com a especialistes en el lloguer de pantalles led d’exterior coneixem aquestes característiques i els avantatges que ofereixen als esdeveniments en l’exterior.

Característiques de les pantalles led d’exterior

La principal característica que diferencia les pantalles led d’interior i les pantalles led d’exterior és la protecció IP 65 amb la qual compten aquests tipus de pantalles. Aquesta protecció permet que puguin ser utilitzades en l’exterior. Abans de res, tipus d’inclemències meteorològiques. Des de sol directe, fins a pluja, vent…

Una altra característica que diferencia les pantalles d’exterior és la lluminositat. Aquests tipus de pantalles gegants en lloguer tenen una major lluminositat. Permetent que la imatge transmesa sigui d’alta qualitat en l’exterior i amb sol directe. La major lluentor permet que tots els presents puguin observar sense problema la imatge retransmesa.

Beneficis per a esdeveniments celebrats en l’exterior

Aquestes característiques fan que siguin les pantalles de gran format amb millors qualitats i característiques per a ser utilitzades en l’exterior. El seu ús i presència permet als organitzadors d’esdeveniments fer arribar a tots els presents la informació que desitgi l’organitzador o el que est succeint en l’escenari. Augmentant la satisfacció dels presents.

A més, les pantalles led d’exterior permeten dinamitzar i crear experiències diferents en esdeveniments celebrats en l’exterior. Aconseguint que els presents en concerts, exposicions, esdeveniments esportius, d’empresa… Gaudeixin més de l’esdeveniment i la seva presència en aquest.

Servei de lloguer de pantalles led

SB Service comptem amb una àmplia varietat de pantalles led. Tant pantalles d’exterior com d’interior en lloguer per a esdeveniments celebrats a Barcelona, Lleida, Girona, Saragossa, València, Tarragona, Madrid… A més, comptem estructura truss, tòtems tàctils, quioscos tàctils multimèdia, pantalles tàctils… Si desitja comptar amb les nostres pantalles led o interactius tàctils, no dubti a contactar-nos. En el nostre Instagram podrà observar algun dels nostres muntatges.

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.