LLOGUER DE PANTALLES LED EXTERIOR

Pantalles led exterior per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

Dins del nostre ampli catàleg de pantalles led en lloguer per a esdeveniments destaquen les pantalles led d’exterior. Aquest tipus de pantalla de gran format compten amb la protecció necessària per a poder ser utilitzades en l’exterior i amb una major lluentor que les pantalles led d’interior. Permetent una visualització òptima en l’exterior, davant qualsevol condició meteorològica.

Les pantalles led d’exterior compten amb píxel pitch 3.91, aconseguint oferir una imatge d’alta qualitat. Podent crear la grandària de pantalla que desitgi cada client gràcies a la seva estructura. Composta per la unió de mòduls led de 0.5 x 0.5 m. Aquesta estructura permet que siguin pantalles de gran format amb una gran versatilitat en grandàries i formes.

Aquest tipus de pantalles de gran format són altament resistents a totes les condicions meteorològiques. Podent ser fetes servir amb sol directe, vent, humitat, pluja… La seva instal·lació es desenvolupa mitjançant la unió de les pantalles led d’exterior i l’estructura truss. Creant una estructura fixa i resistent.

Pantalles LED Exterior

Comptem amb LED Wall Exterior de p.p. 3.91 que permeten el seu ús en l'exterior abans de res tipus d'inclemències meteorològiques. Sent la solució adequada per a esdeveniments celebrats en l'exterior.

Mesures

Gràcies a l'estructura de les pantalles led d'exterior podem crear la mesura i forma de pantalla que desitgi cada client. Adequant-nos a les necessitats de cada tipus d'esdeveniment.

Opcions de lloguer

Oferim diversos tipus de lloguers per a adequar-nos a les necessitats de cada client, com en la resta de les nostres pantalles led i dispositius tàctils. Comptem amb lloguer lliure, lloguer amb muntatge i lloguer amb muntatge i servei tècnic.

Beneficis de l'ús de les pantalles d'Exterior

L’ús de les pantalles led d’exterior és ideal per a desenvolupar campanyes de màrqueting i publicitat, esdeveniments corporatius, esportius, d’empresa… En l’exterior. Creant contingut impactant i cridaner, aconsegueixen atreure l’atenció dels presents. Aconseguint que els seus esdeveniments, celebrats en l’exterior, sigui un èxit per a la seva marca.

L’alta qualitat de la imatge projectada i l’alta lluminositat, de més de 6.000 nits, permet que les marques i organitzadors d’esdeveniments puguin mostrar la seva informació en tot moment en l’exterior. Aconseguint que la seva informació arribi a tots els presents.

Si desitja rebre un pressupost personalitzat sense compromís per al lloguer de pantalles d’exterior a Barcelona, Girona, València, Tarragona, Lleida… No dubti a contactar amb nosaltres. En el nostre Facebook, Instagram i YouTube podrà observar alguns dels nostres últims treballs.