Pantalles led per a fires de setembre a desembre a Barcelona

lloguer pantalles led barcelona

El lloguer de pantalles led per a fires, salons, exposicions, esdeveniments… Celebrats a Barcelona de setembre a desembre li permetrà comptar amb innovació tecnològica i creativitat en el seu estand. Aconseguint una manera diferent d’impactar en els assistents a aquests tipus d’esdeveniments.

La comunicació de la informació de la seva marca en esdeveniments corporatius passarà al següent nivell gràcies a l’ús de pantalles led gegants. Assolint deixar empremta i fer arribar la seva informació als assistents més llunyans. Que d’una altra manera no veurien la presència de la seva marca en l’esdeveniment. L’ús de les pantalles led de gran format permetrà a les empreses participants en esdeveniments celebrats a Barcelona desenvolupar vídeos i imatges publicitàries que faran arribar la seva marca a un major nombre de presents.

Característiques de les pantalles led per a llogar a Barcelona

  • Interior i exterior: l’àmplia varietat de pantalles led per llogar per a esdeveniments permet que el seu ús sigui tant en exterior com en interior. Existeixen pantalles led d’exterior que gràcies a les seves característiques i tecnologia de protecció permeten que puguin ser utilitzades en l’exterior davant totes les inclemències meteorològiques. Tant amb fred i pluja, com davant el sol directe i la calor.
  • Àmplia varietat de qualitat: segons on se situï la pantalla led i la distància amb el públic podrà triar una qualitat o una altra. Existint píxel pitch (distància entre leds) d’1.9, 2.8 i majors. Com més a prop estiguin els assistents majors haurà de ser la qualitat, per a aconseguir que la imatge oferta sigui d’alta qualitat.
  • Diversitat de grandàries i disseny: gràcies a l’estructura modular de les pantalles led per a esdeveniments, formades mitjançant la unió de mòduls led, permet desenvolupar la grandària i disseny que desitgi cada client. Adequant-se a les necessitats de cada estand i lloc de col·locació. Podem crear mitjançant pantalles led per llogar pantalles de gran grandària.

Durant els últims mesos de l’any se celebraran en Fira de Barcelona multitud d’esdeveniments corporatius. Destacant les següents fires i congressos, Barcelona Specs, Cosmetorium, Liber, Saló Nàutic, Euro Trophex, Gastronomic Fòrum Barcelona, BizBarcelona, Smart City Expo World Congress, IBTM World i Manga Barcelona pel gran nombre d’empreses i assistents presents.

Si desitja comptar amb una pantalla led en lloguer per a aquests i altres esdeveniments celebrats a Barcelona, no dubti a posar-se en contacte amb la nostra empresa, l’informarem sense compromís de les característiques de les nostres pantalles led i les nostres tarifes. Visiti el nostre YouTube i Instagram per a conèixer algun dels nostres muntatges mitjançant pantalles led per llogar.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.