Lloguer de pantalles led p.2.8 per a esdeveniments i els seus beneficis

pantalla led cantonada 2.8

SB Service tenim l’objectiu d’oferir als nostres clients noves maneres d’impactar en esdeveniments corporatius i fer arribar la informació de la seva marca al nombre més gran de presents possibles. Sent les pantalles led un dels audiovisuals amb major poder d’impacte. És per aquest motiu que continuem incorporant noves pantalles led al nostre ampli catàleg. En el post actual vam mostrar les nostres noves pantalles led p.2.8, les seves característiques i beneficis.

Beneficis de les pantalles led p.2.8

Les pantalles led de pitch de 2.8 mm o p.2.8 ofereixen una imatge de major qualitat que les pantalles led de 3.9  mm. Sent ideals per al seu ús en esdeveniments corporatius, sobretot, quan la seva col·locació es fa en espais on els visitants estaran molt a prop. Oferiran una imatge nítida, en què s’observaran més clarament tota mena de contingut, amb major detall que en altres pantalles led de major píxel pitch.

Com la resta de pantalles led, les pantalles led 2.8 mm compten amb una gran versatilitat. Oferta per les característiques del seu muntatge. Les pantalles led es formen mitjançant la unió de mòduls led de 0.5×0.5 m o 0.5×1 m, podent crear la grandària que desitgi cada client. Això permet desenvolupar des de pantalles led més petites, com les pantalles led de 3x2m, fins a pantalles led gegants, com les pantalles led de 5x8m.

Les nostres pantalles led p.2.8 permeten crear pantalles led circulars i pantalles led amb cantonades. Podent crear formes cúbiques i circulars. Aquests tipus de pantalles no poden ser creades amb altres pantalles led del nostre catàleg. Les pantalles led circulars o amb formes cúbiques permeten fer destacar més els estands que les usen. Aconseguint cridar més l’atenció dels presents, gràcies a ser més noves que les pantalles led planes.

A més, aquesta possibilitat de crear pantalles led circulars o amb cantonada, permeten a aquestes pantalles led ser més versàtils que les pantalles led d’altres qualitats. Podent ser instal·lades en llocs on no podrien ser utilitzades altres pantalles led.

L’ús de les pantalles led 2.8mm permet a les marques impactar més en l’audiència present en els esdeveniments corporatius en què participin. Fent arribar els seus missatges corporatius a un major nombre de presents i amb major qualitat. Amb una alta lluentor i contrast.

Pantalles led p.2.8 per a esdeveniments en lloguer

SB Service comptem amb un ampli catàleg de pantalles led, audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments celebrats a Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Tarragona, Lleida… Amb l’objectiu que els nostres clients destaquin en esdeveniments corporatius, com a fires, congressos, salons, exposicions… Contacti amb nosaltres, sense compromís, si desitja comptar amb aquesta manera d’impactar. En el nostre Instagram, Facebook i YouTube podrà observar algun dels nostres muntatges per a esdeveniments.

 

Posicionament SEU desenvolupat per PosicionandoT.