PANTALLES LED

Sb service lloguer audiovisuals

SB Service comptem amb pantalles LED per a esdeveniments multitudinaris en diverses grandàries. En mesures de 2×1.5m, 2×2m, 3×2m3.5×2m, 4×2.5m i 4,5×2,5m amb qualitat píxel pitch P 2.6 o P. 3.91 i freqüència 3840 Hz. Oferint una imatge igual a la de les Smart TV.

La varietat de mesures disponibles ens permet adequar-nos a les necessitats dels nostres clients i el lloc de col·lació. Mostrant una imatge de gran grandària i qualitat. Fent de les pantalles de Led elements perfectes per a fires, congressos, concerts, esdeveniments esportius, presentacions, campanyes de màrqueting i publicitat… Celebrats a tota Catalunya, a ciutats com Barcelona, Lleida, Terrassa, Girona, Tarragona, Manresa, Sabadell…

SB Service tenim una àmplia experiència en el muntatge de pantalles LED per a esdeveniments. Desenvolupant muntatges mitjançant Truss quadrat, Truss circular i Truss negre. També, poden ser instal·lades en parets. El lloguer de pantalles Led de p3.9 i p2.8 son una bona solució per comunicar en esdeveniments multitudinaris.

Qualitat

Tenim LED Wall de píxel pitch P 2.6 i P 3.91 amb freqüència 3840 Hz. Aquesta qualitat ens permet desenvolupar pantalles de gran format i qualitat.

Mesures

SB Service podem crear les grandàries segons les necessitats presentades pels nostres clients. Els cabinets són de 50 x 50. Sempre mesures exactes.

Truss

Les pantalles LED poden ser instal·lades mitjançant el nostre Truss. Realitzant el transport, muntatge i desmuntatge dels diversos elements.

SB Service comptem amb una àmplia experiència en el sector del lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a tota mena d’esdeveniments. Com a fires, exposicions, salons, congressos, concerts, hotels tendeixis, restaurants, campanyes de màrqueting i publicitat…

La resta del nostre catàleg es compon per Vídeo Wall, Smart TV, Truss circular, Truss quadrat i Truss negre. I en l’apartat d’interactius tàctils comptem amb Tòtems, Tòtems d’exterior, Tòtems giratoris, en forma de Telèfons intel·ligents, taules, quioscos i pantalles.

Els interactius tàctils poden ser personalitzats mitjançant les nostres apps interactives desenvolupades segons les necessitats dels clients pel nostre equip de programadors. També, mitjançant vinils i carcasses. Desenvolupant elements publicitaris i mitjançant els quals podran interactuar amb la seva informació de manera directa i diferent els presents en l’esdeveniment.

Al llarg dels nostres anys d’experiència hem participat en fires com Smart City, Meeting point, BforPlanet, Va salar Nàutic, AVENC, SIL, SmartCity, Viu la Moto, Expofranquicia, Infarma, Tecma, Expodental, Aratur, Eno Fòrum, URBS, Fira Hàbitat, Bedigital, ADDIT3D…

Si necessita un pressupost personalitzat a les seves necessitats, sense cap mena de compromís, contacti amb nosaltres en el nostre apartat de contacte. Per a seguir els nostres últims treballs segueixi’ns en YouTubeInstagram.