LLOGUER DE PANTALLES LED

Pantalles led per a esdeveniments, fires, congressos, concerts, salons…

SB Service comptem amb pantalles led en lloguer per a tota mena d’esdeveniments. Comptem amb una àmplia varietat de grandàries, models i qualitat. Comptem amb pantalles leds d’interior p.p.2.8 per a esdeveniments multitudinaris en diverses grandàries. També, comptem amb pantalles led d’exterior amb p.p 3.9. Podem crear pantalles gegants en mesures de 3×1.5m, 3.5x2m, 4.5×2.5m, 5.5x3m, 6.5×3.5m… La nostra última incorporació són les pantalles led circular de 4m amb p.p.3.9.

Aquesta àmplia varietat ens permet crear la grandària de pantalla led que necessiti el client, esdeveniment i estand. Amb qualitat píxel pitch P 2.8 o P. 3.91 i freqüència 3840 Hz, oferint una imatge igual a la de la Smart TV.

La varietat de mesures disponibles ens permet adequar-nos a les necessitats dels nostres clients i el lloc de col·lació. Mostrant una imatge de gran grandària i qualitat. Fent de les pantalles Led en lloguer elements perfectes per a fires, congressos, concerts, esdeveniments esportius, presentacions, campanyes de màrqueting i publicitat…

SB Service tenim una àmplia experiència en el muntatge de pantalles LED en lloguer per a esdeveniments. Desenvolupant muntatges mitjançant Truss quadrat i Truss circular. També, poden ser instal·lades en parets. El lloguer de pantalles Leds de p3.9 i p2.8 són una bona solució per a aconseguir impactar en l’audiència present en esdeveniments corporatius. Creant pantalles gegants personalitzades en lloguer per al seu esdeveniment.

Qualitat de les pantalles LED

Comptem amb pantalles LED d'interior, exterior i circulars en lloguer de píxel pitch P 2.8 i P 3.91 amb freqüència 3840 Hz. Aquesta qualitat ens permet desenvolupar pantalles leds de gran format i qualitat.

Mesures

L'estructura de les pantalles led formades per cabinets de 50 x 50 cm o 50 cm x 1 m. Ens permet crear la grandària de pantalles led adequat a les necessitats de cada client i lloc de col·locació.

Estructura Truss

Les pantalles LED poden ser instal·lades mitjançant les nostres estructures Truss. Comptem amb estructura truss circular i quadrada. Realitzant el transport, muntatge i desmuntatge dels diversos elements.

SB Service comptem amb una àmplia experiència en el sector del lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a tota mena d’esdeveniments. Com a fires, exposicions, salons, congressos, concerts, hotels tendeixis, restaurants, campanyes de màrqueting i publicitat…

La resta del nostre catàleg es compon per Televisions o Smart TV, estructura Truss circular i estructura Truss quadrat. I en l’apartat d’interactius tàctils comptem amb Tòtems d’interior, Tòtems d’exterior, Tòtems giratoris, en forma de Telèfons intel·ligents, taules, quioscos i pantalles.

Els interactius tàctils poden ser personalitzats mitjançant les nostres apps interactives desenvolupades segons les necessitats dels clients pel nostre equip de programadors. També, mitjançant vinils i carcasses. Duent a terme elements publicitaris i mitjançant els quals podran interactuar amb la seva informació de manera directa i diferent els presents en l’esdeveniment.

Al llarg dels nostres anys d’experiència hem participat en fires com Smart City, Meeting point, BforPlanet, Va salar Nàutic, AVENC, SIL, SmartCity, Viu la Moto, Expofranquicia, Infarma, Tecma, Expodental, Aratur, Eno Fòrum, URBS, Fira Hàbitat, Bedigital, ADDIT3D… El lloguer de pantalles Led per a Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Màlaga, Bilbao, Alacant, Girona, Tarragona, Lleida…

Si necessita un pressupost personalitzat a les seves necessitats, sense cap mena de compromís, contacti amb nosaltres en el nostre apartat de contacte. Per a seguir els nostres últims treballs segueixi’ns en Facebook, YouTube i Instagram.