Feliç nadal i feliç any 2024! ple d’audiovisuals i interactius tàctils

felic 2024 lloguer audiovisuals

L’equip de SB Service els desitgem un feliç nadal i un pròsper 2024, esperant que els nostres clients tinguin unes festivitats plenes d’alegria i moments inoblidables. A més, volem agrair als nostres clients i col·laboradors la confiança que han dipositat en la nostra empresa durant l’any 2023.

Aquest any 2023 ha estat un any de dur treball en el qual hem aconseguit créixer com a empresa. Aconseguint que nous clients confiïn en la nostra empresa per a impactar en els esdeveniments que participin o organitzin. En el post actual volem exposar diversos muntatges impactants desenvolupats per la nostra empresa al llarg

Que la màgia de la temporada brilli en cada esdeveniment!

Enguany ha estat una simfonia de projectes emocionants i esdeveniments impactants, i volem agrair a tots els nostres clients per confiar en nosaltres per a fer que els seus esdeveniments cobrin vida amb tecnologia d’avantguarda. Amb l‘inici del nou any volem continuar oferint maneres úniques i cridaneres perquè els nostres clients destaquin en els esdeveniments corporatius en els quals participin.

Per a complir amb aquest objectiu comptem amb un ampli catàleg d’audiovisuals i dispositius tàctils en lloguer. Format, l’apartat d’audiovisuals, per pantalles led d’interior, pantalles led circulars, pantalles led d’exterior, televisions i estructura truss. I l’apartat de dispositius tàctils es conforma per pantalles tàctils, tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, quioscos multimèdia, taules tàctils i interactius en forma de telèfon intel·ligent de gran format.

Contacti’ns si desitja comptar amb una manera única de destacar en els esdeveniments corporatius celebrats a Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Bilbao… L’informarem de les nostres tarifes i servei de lloguer per a 2024, sense compromís. Per a observar maneres d’impactar en esdeveniments corporatius visiti el nostre Instagram, Facebook, Linkedin i YouTube.

En aquesta temporada de celebració, que el so de l’alegria i les imatges de felicitat omplin les seves vides. Estem emocionats per continuar col·laborant en l’any vinent, portant experiències visuals i auditives excepcionals a cada esdeveniment que realitzin.

Bones festes i un pròsper any!

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.