LLOGUER DE TELÈFONS INTEL·LIGENTS TÀCTILS

Dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

L’interactiu tàctil en forma d’Smartphone gegant giratori de gran format és un dels nostres productes estrelles. L’interactiu en format d’Smartphone giratori es compon d’una pantalla tàctil amb resolució 4k, de gran format (32″, 36″, 43″ i 49″), tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultanis amb Wi-Fi i ordinador Windows pro 10 4k incorporat.

La tecnologia capacitiva amb 10 punts tàctils, amb la qual compta l’interactiu en forma d’Smartphone, permet als usuaris gaudir d’una experiència igual a la de l’ús dels Telèfons intel·ligents tradicionals. La resta de les seves característiques permeten oferir la informació sobre la seva empresa, marca, productes o serveis en la qualitat més gran possible.

SB Service tenim equip de programadors propi que podrà desenvolupar apps interactives personalitzades a les directrius i necessitats de cada client. Aquestes apps interactives instal·lades en els dispositius tàctils en forma d’Smartphone permetran desenvolupar elements publicitaris en si mateix.

Qualitat

Els interactius tàctils en forma d'Smartphone gegants compten amb una pantalla tàctil capacitiva de resolució 4k. Gràcies a aquestes característiques podrà mostrar la informació en la millor qualitat possible.

Personalització

Personalitzables mitjançant les nostres aplicacions desenvolupades segons les necessitats del client. D'aquesta manera, el seu ús serà similar al d'un telèfon intel·ligent comú. També, mitjançant vinils i carcasses.

Especificacions

Compten amb pantalles de 4k amb tecnologia capacitiva, 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i una computadora integrada amb Windows Pro 10. Són rotatius el que permet usar-los de manera horitzontal i verticalment.

D’aquesta manera, seran elements perfectes per a tota mena d’esdeveniments i establiments. Com a fires, campanyes de publicitat i màrqueting, centres de reserva, hotels, restaurants, exposicions… Desenvolupant tota mena d’apps com a jocs, mapes, catàlegs digitals, menús, plantilles informatives, mapes, enquestes…

Aquesta unió ofereix un element tecnològic d’última generació que li permetrà als assistents l’esdeveniment interactuar amb la seva informació d’una manera àgil, autònoma i interactiva. Aconseguint cridar l’atenció dels presents i augmentant la presència de potencials clients en el punt d’instal·lació. La resta del nostre catàleg es compon pels interactius tàctils en forma de Tòtems, Tòtems d’exterior, Tòtems giratoris, taules, pantalles i quioscos. A més, tenim Led Wall, Vídeo WallTruss quadrat, Truss negre, Truss circular i Smart TV.

SB Service som especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a diferents esdeveniments, fires, congressos, exposicions, campanyes de màrqueting i publicitat… En els nostres anys d’experiència hem estat presents en fires tan importants amb Mobile World CongressFitur, Alimentària, Smart City, AraturEno Fòrum, Construmat, SIL, Work InnADDIT3DMulafest, Viu la Moto, Expofranquicia… En ciutats com Girona, Lleida, Sabadell, Barcelona, Tarragona, Terrassa, Manresa…

Per a obtenir més informació sobre el preu i característiques dels interactius en forma d’Smartphone gegant dirigeixi’s l’apartat de contacte. Si desitja observar els nostres últims treballs segueixi’ns en Instagram, Facebook i Youtube.