Tipus de pantalles led per a esdeveniments corporatius

pantalles led barcelona fires

Cada vegada, més persones consideren que el lloguer de pantalles led és necessari i útil per a la seva presència en esdeveniments corporatius. Ja que aconsegueixen millorar la capacitat d’impacte de la marca, com vam veure en el post Quins beneficis ofereixen les pantalles led per a esdeveniments?. La tecnologia led va evolucionant i cada vegada existeixen més tipus de pantalles led. A continuació, exposem els tipus de pantalles led més utilitzats en esdeveniments corporatius.

Quins tipus de pantalles led existeixen per als esdeveniments corporatius?

Pantalles led gegants

Un dels tipus de pantalles led més utilitzats són les pantalles led gegants. Mitjançant la unió de mòduls leds es poden desenvolupar grans pantalles led. Que aconsegueixen mostrar vídeos i imatges en pantalles gegants d’alta qualitat. Aconseguint impactar i atreure els presents. La presència de pantalles led gegants permeten mostrar vídeos, imatges i transmetre en viu de manera fàcil i eficaç. Oferint els seus continguts als presents i visitants en la millor qualitat possible.

Pantalles led en cantonada

Un altre tipus de pantalla led molt utilitzada en esdeveniments corporatius són les pantalles led en cantonada. Aquests tipus de pantalles led destaquen per tenir forma quadrada. Podent crear un quadrat complet o només diverses cares. D’aquesta manera, aconsegueixen que la informació de la marca, sigui en imatges o vídeos, pugui ser vista des de diverses parts del recinte firal.

Pantalles led corbes

Les pantalles led corbes són pantalles led modulars que poden ser instal·lades en forma corba. Creant una pantalla led circular o corba segons les necessitats del client. La nostra empresa compta amb pantalles led circulars de 4 m i de diverses grandàries en forma corba. Podent crear grans pantalles led corbes.

Aquestes pantalles led circulars són més creatives, permetent a les empreses expositores crear formes diferents i cridaneres. Aconseguint solucions estructurals circulars. Per a crear pantalles led circulars i corbes s’utilitza estructura truss rodona. Les pantalles led circulars permeten mostrar les imatges i vídeos en 360è. Aconseguint un major impacte visual que amb l’ús de les pantalles led planes.

Pantalles led d’exterior

Un altre tipus de pantalla led, que és cada vegada més utilitzat en esdeveniments corporatius, són les pantalles led d’exterior. Aquestes són ideals per a ser usades en esdeveniments corporatius celebrats a l’aire lliure. Com és el cas de molts esdeveniments d’empresa. Gràcies a la seva protecció poden ser utilitzades en l’exterior fent front a les inclemències meteorològiques.

Les pantalles led, gràcies, la seva estructura modular permeten crear pantalles led de qualsevol grandària i forma. Sent l’opció ideal per a crear pantalles gegants, d’alta qualitat i adequades a qualsevol espai i necessitat. Creant mesures infinites. Podent mostrar el contingut de la marca o de l’esdeveniment en pantalles gegants d’alta qualitat que poden ser usades en l’exterior.

A més, del seu ús per a esdeveniments corporatius, també, és adequat per a altres esdeveniments en viu. Com a concerts, festes majors, lliuraments de premis, gal·les… Qualsevol esdeveniment en viu que necessiti fer arribar la informació de l’esdeveniment als presents.

Lloguer de pantalles led per a esdeveniments, fires, congressos…

SB Service comptem amb pantalles led per a esdeveniments d’alta qualitat, tant d’interior com d’exterior. A més, disposem d’estructura truss, televisors, tòtems tàctils, quioscos multimèdia, taules tàctils… Maneres úniques i cridaneres d’impactar en esdeveniments corporatius a Barcelona, Madrid, Saragossa, Girona, Bilbao, Tarragona, Lleida, València… Si desitja disposar de elles alguna d’elles no dubti a contactar amb nosaltres. Segueixi’ns en Instagram, YouTube i Facebook per a observar alguns dels nostres muntatges per a esdeveniments.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.