LLOGUER DE TÒTEMS TÀCTILS EXTERIOR

Tòtems tàctils d’exterior per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

El tòtem d’exterior tàctil IP65 és l’última incorporació al nostre ampli d’interactius tàctils. El tòtem d’exterior, com la resta d’interactius, compta amb Wi-Fi, ordenador Windows Pro 10 4k, pantalles tàctils amb resolució 4k, de gran format i tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultanis.

A més, d’aquestes característiques comunes, compta amb un índex de protecció IP65. Aquest índex de protecció permet exposar el tòtem en l’exterior a ple rendiment. Suportant les temperatures entre 70° i -30°, sol, pluja, calor, fred i humitat.

El tòtem d’exterior compta amb una pantalla tàctil amb tecnologia capacitiva amb 10 punts tàctils. D’aquesta manera, aconsegueix que les persones assistents l’esdeveniment puguin interactuar amb la seva informació de manera autònoma, àgil i diferent.

Qualitat 4k

Els Tòtems d'exterior es conformen per pantalles tàctils amb resolució 4k. D'aquesta manera, aconseguirem mostrar la informació sobre la seva empresa, producte, marca o servei en la millor qualitat possible.

Índex de protecció IP 65

La principal característica dels tòtems tàctils d'exterior és l'índex de protecció IP65. Aquest índex de protecció permet que treballi en l'exterior a ple rendiment, suportant sol, pluja, fred, calor i humitat.

Disseny d'Apps

El nostre equip propi de programadors podrà desenvolupar tot tipus d'apps interactives adaptades a les directrius i necessitats dels nostres clients. Creant elements ideals per a campanyes de màrqueting i publicitat.

Els Tòtems d’exterior tàctils IP65 poden ser personalitzats mitjançant les apps interactives desenvolupades pel nostre equip de programadors. Gràcies a comptar amb aquest equip de programadors podem desenvolupar tota mena d’apps, segons les necessitats i directrius dels nostres clients.

Podent crear menús, catàlegs digitals, jocs, enquestes, mapes, plantilles informatives, centrals de reserva… Creant elements perfectes per a campanyes de màrqueting i publicitat, restaurants, hotels, salons, fires, exposicions, botigues…

La presència d’un Tòtem Tàctil en conjunt amb una app interactiva atreure un major nombre de presents en l’esdeveniment. Aconseguint que el seu esdeveniment sigui un èxit i més persones interactuin de manera directa amb la seva informació.

La resta del nostre catàleg es conforma per Vídeo Wall, Led WallSmart TV, Truss quadrat, Truss circular i Truss negre. També, pels interactius tàctils en forma de Smartphone gegant, tòtems, tòtems giratoris, quioscos, taules i pantalles.

SB Service comptem amb una àmplia experiència en el sector del lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a fires i campanyes de publicitat i màrqueting. Hem participat en fires com Expofranquicia, AVENC, ECO living Ibèria, Va salar Gurmets, Infarma, Fruit Attraction, Còmic Barcelona, CosmobeautyBforPlanteeShowHostelco & Alimentària, Nàutic, Smart City, IBTMBIEMHBedigital, URBS, EurobricoAraturSmopycEno fòrum…

Per a rebre un pressupost personalitzat del lloguer de Tòtems d’exterior contacti amb nosaltres en l’apartat de contacte. Si desitja observar la qualitat dels nostres muntatges segueixi’ns en Facebook, InstagramYoutube