LLOGUER DE TÒTEM GIRATORI TÀCTIL

Tótem táctil giratorio para eventos, ferias, congresos, salones…

Dins del catàleg d’interactius tàctils comptem amb el Tòtem giratori tàctil. La seva principal característica diferenciadora és que com és giratori es pot utilitzar de manera vertical o horitzontal.

A més, compta amb una pantalla tàctil amb tecnologia IR, resolució 4k, ordinador Windows pro 10 4k i Wi-Fi incorporat. Aquestes característiques ens permetran mostrar de manera diferent i interactiva la informació sobre la seva empresa, marca, servei o productes.

Els Tòtems giratoris tàctils es conformen d’una pantalla tàctil superior giratoria i una pantalla inferior que pot ser personalitzada mitjançant vinils. Desenvolupant elements publicitaris en si mateixos. El lloguer d’un tòtem horitzontal giratori tàctil interactiu és una solució de comunicació ideal per al seu esdeveniment. Oferim el servei de lloguer de tòtem horitzontal giratori tàctil interactiu en poblacions com Lleida, Tarragona, Barcelona, Girona…

Qualitat

Els Tòtems giratoris compten amb una pantalla de resolució 4k amb tecnologia IR. Aquesta resolució li permetrà mostrar la informació sobre el seu producte, servei, marca o empresa en la millor qualitat possible.

Personalització

La principal diferència dels Tòtems giratoris són la possibilitat de presentar la seva informació de manera horitzontal o vertical segons les seves necessitats. També, pot ser personalitzada la seva pantalla de vidre inferior.

Especificacions

Està compost per una pantalla tàctil amb resolució 4k, tecnologia IR, Wi-Fi i ordinador Windows pro 10 4k integrat. I compta amb dues pantalles, una pantalla tàctil 4k superior i una pantalla de vidre inferior.

També, poden ser personalitzats mitjançant les apps interactives desenvolupades pel nostre equip de programadors. Podent crear jocs, mapes, catàlegs digitals, menús, centrals de reserva, enquestes, plantilles informatives…

Aquesta combinació els fa ideals per a esdeveniments, fires, campanyes de publicitat i màrqueting, botigues, restaurants, salons, exposicions… Gràcies a la seva presència atraurà un major nombre d’assistents l’esdeveniment, aconseguint aproximar a més potencials clients.

SB Service comptem amb una àmplia experiència en el sector amb la participació en fires com a AVENC, InfarmaEno Fòrum, SmopycEurobrico, URBS, ECO living Ibèria, Fruit AttractionHostelco & Alimentària, IBTM, Va salar Nàutic, BedigitalBIEMHSmart City, Còmic, ExpofranquiciaCosmobeautyBforPlaneteShowAratur

Si desitja rebre un pressupost adaptat a les seves necessitats contacti amb nosaltres en la secció de contacte. Per a observar els nostres últims treballs segueixi’ns en  Youtube, Facebook o Instagram.