Tòtem publicitari d’exterior per a impactar en els esdeveniments

totems publicitari exterior digitals barcelona lloguer

Dins del nostre ampli catàleg de dispositius tàctils de gran format per llogar destaca el tòtem publicitari d’exterior digital. La seva grandària, característiques i interactivitat aconsegueixen impactar en els presents en esdeveniments corporatius, fires, congressos, campanyes de màrqueting, publicitat… A continuació, exposem les principals característiques i ús del tòtem publicitari d’exterior digital.

Característiques del tòtem publicitari d’exterior digital

El tòtem publicitari d’exterior digital com la resta de tòtems tàctils compta amb una estructura elegant, formada per una pantalla tàctil. Els diversos elements del tòtem publicitari tàctil d’exterior s’observen com un sol element. Les pantalles tàctils dels tòtems tàctils són pantalles tàctils 4k, amb 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i ordinador incorporat.

Aquestes característiques fan que siguin fàcilment personalitzable. Tant en l’àmbit intern com extern. En l’àmbit intern mitjançant aplicacions, pàgines webs, imatges, vídeos… Que permeten que la informació de la seva marca arribi als presents d’una manera nova, interactiva i cridanera. A escala externa mitjançant vinils personalitzats. Que permetran que el tòtem publicitari d’exterior digital sigui un element publicitari en si mateix.

La gran grandària dels tòtems publicitaris d’exterior tàctils fa que sigui un reclam ideal per a tota mena d’usos. Aconseguint crear un aparador o punt de venda ideal per a tota mena d’esdeveniments. Ja que assoleixen que un major número de visitant s’aproximin a la informació de la seva marca.

Dins dels tòtems tàctils, els tòtems publicitaris d’exterior digitals destaquen per comptar amb un índex de protecció IP65. Aquest índex de protecció permet que siguin utilitzats en l’exterior, podent suportar tota mena d’inclemències meteorològiques. A més, compten amb cristall antivandàlic i amb tractament anticorrosiu. Per a assegurar una major vida útil del dispositiu tàctil.

Usos més comuns de tòtem publicitari d’exterior digital

  • Campanyes de publicitat i màrqueting: la seva capacitat d’impacte fa que siguin ideals per al seu ús en campanyes de publicitat i màrqueting desenvolupades en l’exterior.
  • Esdeveniments corporatius: un dels usos més comuns dels tòtems d’exterior tàctils és en els esdeveniments corporatius. Ja que són esdeveniments que necessiten una gran capacitat d’impacte i atracció com la que ofereixen els tòtems tàctils d’exterior.
  • Turisme: un dels usos més comuns dels tòtems d’exterior tàctils digitals és en el sector turisme. En poder ser emprat en l’exterior, permet que hotels, ajuntaments, diputacions… Permeten que la informació turística arribi a un major nombre d’usuaris.

Els tòtems publicitaris amb pantalla touch destaquen per ser dispositius tàctils de gran grandària, però, alhora ofereix un fàcil maneig i transport. La seva presència permet comptar amb un element que ofereix la seva informació als presents sense necessitat de la interacció amb treballadors de la seva marca.

Servei de lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

SB Service com a especialistes en el lloguer de dispositius tàctils i audiovisuals per a Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Terrassa, Manresa… A més, dels tòtems tàctils publicitaris d’exterior, comptem amb dispositius tàctils en forma de Telèfon intel·ligent, quioscos tàctils, taules tàctils i pantalles tàctils. L’apartat d’audiovisuals es conforma per estructura truss quadrada, truss negre, truss circular, led wall, pantalles leds i televisors per llogar.

Si desitja comptar amb un dispositiu tàctil de gran format o algun dels nostres audiovisuals, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem, sense compromís, del nostre servei de lloguer i tarifes.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.