TRUSS NEGRE

truss negro sb service

Dins de l’apartat de Truss, presentem l’última incorporació al nostre catàleg, el Truss quadrat de color negre. Aquest tipus de Truss és l’última tendència del sector de les fires. Per aquest motiu hem decidit ampliar el nostre catàleg amb truss negre de lloguer per a tota mena d’esdeveniments. Com fires, congressos, presentacions de productes, campanyes de publicitat i màrqueting…

El truss negre es compon per galledes de 29cm x 29 cm d’alumini galvanitzat en color negre. Compta amb un baix pes i una fàcil i ràpida instal·lació, alhora, que ofereix una gran resistència. Que permet la col·locació d’elements audiovisuals, de so, d’il·luminació i publicitaris.

El seu color fa que sigui ideal per a esdeveniments en l’exterior o al descobert, on es podrà apreciar millor el seu color, com photocalls, estands, presentacions… També, és ideal per a esdeveniments interiors on es necessiti que el Truss quedi més dissimulat.

Estructura

El Truss negre està format per galledes de 30x30 cm d'alumini galvanitzat negre. Podent desenvolupar qualsevol configuració mitjançant la unió de diverses galledes.

Instal·lació

L'estructura sota pes i fàcil maneig permet desenvolupar el seu muntatge en poc temps, creant estructures efímeres.

Esdeveniments

Aquest tipus de truss és ideal per a la col·locació de so, audiovisuals, il·luminació i elements publicitaris per a crear espais cridaners per als seus esdeveniments.

La demanda de Truss negre en els últims temps ha incrementat considerablement i molts dels nostres clients ens demanen espais amb estructures efímeres de Truss negre. Com passa amb altres elements el color predominant i preferit entre els usuaris va canviant, en el cas del Truss el color predominant fins fa poc era el platejat, però en l’actualitat està canviant cap al color negre.

SB Service sabem que és bàsic oferir diverses opcions de colors i productes per a llogar als nostres clients. Aconseguint adaptant-nos a les seves necessitats i desitjos. La nostra empresa ofereix diversos tipus de lloguer, comptant amb el lloguer lliure o el lloguer amb transport, muntatge i desmuntatge, adequant-nos a les necessitats dels diversos clients. En els preus de les tarifes presents en la nostra web està inclòs el transport i muntatge fins a 50km de Barcelona.

Contacti amb nosaltres sense compromís en l’apartat de contacte per a informar-se de les possibilitats del lloguer d’audiovisuals que oferim. Si desitja mantenir-se informat dels nostres últims treballs segueixi’ns en el nostre InstagramYouTube.