LLOGUER D'ESTRUCTURA TRUSS QUADRADA

Estructura truss quadrada per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

El lloguer de truss quadrat 30×30 per a fires i esdeveniments permet oferir la possibilitat de crear estructures efímeres per a esdeveniments. Alhora que ofereix robustesa per a instal·lar la il·luminació i so necessari perquè el seu esdeveniment sigui un èxit.

El lloguer de Truss quadrat per a diversos tipus d’esdeveniments és un clàssic per a tota mena d’esdeveniments. A causa de la seva facilitat de maneig i l’adaptabilitat als diversos tipus d’espais. Adaptant-se a les diverses formes i mesures.

El Truss compta amb un baix pes i la seva instal·lació és senzilla. Sent estructures d’alumini que tenen una gran resistència, en les quals es podrà situar el so, il·luminació, vinils, fusteria, lones corporatives… Que desitgi el client.

El muntatge del Truss quadrat per les seves característiques es realitza de manera ràpida, gràcies a les seves tanques de fàcil maneig i la seva lleugeresa. Trigant un període curt de temps a desenvolupar la seva instal·lació. Lloguer de truss quadrat 30×30 per a fires és la millor opció per crear espais efímers.

Estructura

El truss quadrat es compon per cubs de 30x30 cm d'alumini, que permeten la creació de qualsevol configuració i mesura mitjançant la unió de diversos cubs.

Instal·lació

La seva estructura de baix pes i fàcil maneig permet desenvolupar la seva instal·lació en un curt període de temps, sent ideals per a esdeveniments efímers.

Esdeveniments

El Truss quadrat és ideal per a la col·locació de la il·luminació, so, audiovisuals i elements publicitaris en estands, esdeveniments corporatius, esportius...

Per al seu lloguer comptem amb diversos tipus de lloguer. Oferint la possibilitat del lloguer amb transport, muntatge i desmuntatge, el lloguer amb transport sense muntatge i el lloguer lliure, en què el client vindrà a les nostres instal·lacions a buscar el material. En el preu ofert en les nostres tarifes incloem el transport i muntatge fins a 50km de Barcelona.

Dins del nostre catàleg comptem, també, amb Truss negre, Truss circular, Vídeo Wall i LED Wall. A més, tenim l’apartat d’interactius tàctils format per tàctils de gran format en forma de Telèfons intel·ligents, Tòtems d’exterior, Tòtems giratoris, Tòtems, quioscos, taules i pantalles.

SB Service tenim una àmplia experiència en el sector del lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a fires i tota mena d’esdeveniments. Hem estat presents en múltiples fires com Fitur, Alimentària & HostelcoSmart cityAratur, Mobile World CongressEno Fòrum, Work InnADDIT3DConstrumat, Viu la Moto, ExpofranquiciaInfarmaMulafest… Celebrades en ciutats com Saragossa, València, Barcelona, Madrid, Niça, Montpeller, Perpinyà, Tolosa…

Si desitja rebre un pressupost adaptat als dies de lloguer o el tipus d’esdeveniment, contacti amb la nostra empresa. Per a observar els nostres últims muntatges, segueixi’ns en el nostre Facebook, Instagram o YouTube.