VIDEO WALL

video wall sb service

Els Vídeo Wall són configuracions amb múltiples pantalles FHD que creen grans imatges de gran qualitat, presentant la informació sobre la seva empresa d’una manera diferent.

Mostrant imatges i vídeos sobre el seu negoci a una àmplia audiència. Fet important per a grans esdeveniments com a convencions, espectacles, fires, exposicions, congressos, presentacions….

Les diverses pantalles tenen una distància d’1,8 mm, la qual cosa permet obtenir una imatge que sembla una sola.

Qualitat

El Vídeo Wall de gran format està format per diverses pantalles amb una resolució FHD i una separació d'1,8 mm entre elles.

Mesures

SB Service tenim diferents grandàries de Vídeo Wall, formats per pantalles de 2x2 de 46", 2x2 de 55", 3x3 de 46" i 3X3 de 55". Adaptant-se a les necessitats dels nostres client

Truss

Podem desenvolupar diferents tipus de configuracions, una sola imatge, una imatge en cada pantalla, un mosaic amb diferents senyals...

En el Vídeo Wall podem desenvolupar tota mena de muntatges, que li permetran mostrar informació sobre la seva empresa, producte, servei o marca de manera que atregui l’atenció dels participants de l’esdeveniment.

Podem unir diverses pantalles de 46″ i 55″ polzades creant pantalles de 2×2 i 3×3. Aconsegueixi pantalles de 204 x 115 cm i 306 x 172,5 cm en la grandària de 46″ i 244 x 137 cm i 366 x 206 cm en la grandària de 55″.

El Vídeo Wall es caracteritza per la seva facilitat i rapidesa d’instal·lació. A més, permet que la imatge i el contingut s’adaptin a diferents formats. Això ho converteix en una solució audiovisual perfecta per a tota mena d’esdeveniments.

Si desitja rebre un pressupost adaptat a les seves necessitats i dies de lloguer, posi’s en contacte amb nosaltres en la secció de contacte, sense cap compromís. Per a veure el nostre últim treball, segueixi’ns en nostre InstagramYoutube.