Com destacar en les fires i congressos d’abril a Barcelona?

abril lloguer interactius audiovisuals barcelona

Al llarg del mes d’abril se celebraran a Barcelona un gran nombre d’esdeveniments corporatius. Tant en Fira de Barcelona com en el Centre de Convencions internacionals de Barcelona, CCIB. La participació de les empreses en aquests tipus d’esdeveniments té la finalitat d’aconseguir que un gran nombre de presents s’aproximin al seu estand.

En el post actual, volem exposar que fires se celebraran al llarg del mes d’abril a Barcelona i com els nostres dispositius tàctils, audiovisuals i pantalles led permeten a les empreses atreure l’atenció dels presents i aconseguir el seu objectiu.

Fires i congressos d’abril celebrades a Barcelona

EHRA 2023

El primer esdeveniment que se celebrarà en Fira de Barcelona el mes d’abril serà la reunió anual del European Heart Rhythm Association, EHRA. En aquesta reunió anual es reuneixen els científics, professionals sanitaris i altres actors implicats en el tractament de les arrítmies de tot el món. Se celebrarà del 16 al 18 d’abril.

Advanced Machine Tools

El següent esdeveniment que tindrà lloc serà el saló Advanced Machine Tools del 18 al 20 d’abril. El saló està dedicat a la màquina-eina per a la indústria metal·lúrgica i els seus sectors auxiliars. Sent el punt de trobada dels professionals del sector i una plataforma dinamitzadora dels negocis del sector.

Advanced Factories

En les mateixes dates que el saló Advanced Machine Tools se celebrarà la trobada anual d’automatització industrial, robòtica i digital manufacturing, Advanced Factories. Els dos esdeveniments es desenvoluparan en Fira Barcelona Gran Via.

Barcelona Bridal Fashion Week

El 19 d’abril fins al 23 d’abril se celebrarà el saló professional de la moda en vestits de núvia, nuvi, festa, comunió, cerimònia i complements. A més, es desenvoluparan desfilades de col·leccions de moda nupcial. L’esdeveniment Barcelona Bridal Fashion Week se celebrarà en Fira Barcelona Montjuïc.

EU-Startups Summit

Del dia 20 al 21 d’abril se celebrarà l’esdeveniment EU-Startups Summet. Una mostra de empreses emergents europees. En l’esdeveniment participen les startups més capdavanteres de tota Europa. Sent el lloc ideal per a conèixer i aprendre d’emprenedors europeus que han aconseguit un gran èxit.

Erospain

La fira internacional per a professionals del sector eròtic se celebrarà del 23 al 25 d’abril. Serà la primera fira internacional en exclusiva per a professionals del sector eròtic. Serà el punt de trobada d’una indústria en constant evolució.

Seafood Expo Global & Seafood Processing Global

Seafood Expo Global & Seafood Processing Global se celebrarà del 25 al 27 d’abril en Fira Barcelona Gran Via. És la fira més gran del món de productes de la mar. És l’esdeveniment que reuneix els professionals i empreses de la indústria a escala mundial dels productes de la mar.

Pharma Europe 2023

Pharma Europe 2023 se celebrarà del 18 al 20 d’abril en el Centre de Convencions internacionals de Barcelona, CCIB. És la fira anual dedicada a les novetats de les empreses espanyoles i internacionals del sector de productes farmacèutics i la indústria farmacèutica.

Interactius i pantalles led per a destacar en les fires d’abril a Barcelona

Els interactius tàctils i audiovisuals que ofereix la nostra empresa per a tota mena d’esdeveniments celebrats a Barcelona permet a les empreses participants en ells destacar sobre la competència present. Comptem amb pantalles led, estructura truss quadrada, estructura truss circular i televisors en lloguer. I en l’apartat de dispositius tàctils disposem de tòtems tàctils d’interior, tòtems tàctils d’exterior, tòtems giratoris tàctils, quioscos tàctils, pantalles tàctils, en forma de telèfon intel·ligent i taules tàctils.

Gràcies a disposar de aquestes maneres impactants de comunicar les empreses podran destacar sobre la competència present. Aconseguint fer arribar el seu missatge a un major nombre de presents. Si desitges comptar amb algun dels nostres interactius tàctils o audiovisuals, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem sense compromís dels nostres serveis i tarifes per al lloguer a Barcelona, Tarragona, Bilbao, Lleida, Madrid, Saragossa, València… Visiti el nostre Instagram per a observar els nostres muntatges mitjançant interactius tàctils i audiovisuals.

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.