1. DADES IDENTIFICATIVES: En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades: l’empresa titular d’aquesta web és 4RC Nexum Grup, S.L., amb domicili en Carrer Mossèn Antoni Solanas, núm. 78 local, de Sant Boi de Llobregat. Barcelona, degudament donada d’alta amb CIF: B-67228023. Correu electrònic de contacte info@sbservice.es
 2. USUARIS: L’accés i/o ús d’aquest portal atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran aplicable independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d’obligat compliment.
 3. ÚS DEL PORTAL: aquest portal proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (d’ara endavant, «els continguts») en Internet pertanyents a SB SERVICE o als seus llicenciadors als quals l’USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. L’USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis de SB SERVICE, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats; (iv) intentar accedir i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.
  SB SERVICE es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació. En qualsevol cas, SB SERVICE no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través dels fòrums, xats, o altres eines de participació.
 1. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL: SB SERVICE per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de les seves pàgines webs, així com dels elements continguts en el mateix (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de SB SERVICE o bé dels seus llicenciadors. Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de SB SERVICE. L’USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de SB SERVICE. Podrà visualitzar els elements de les diferents webs i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’USUARI haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en les pàgines de SB SERVICE.
 1. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT: SB SERVICE no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho.
 2. MODIFICACIONS: SB SERVICE es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en el seu web.
 3. ENLLAÇOS: En el cas que en els webs es disposessin enllaços o enllaços feia altres llocs d’Internet, SB SERVICE no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas SB SERVICE assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests enllaços o altres llocs d’Internet. Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.
 1. DRET D’EXCLUSIÓ: SB SERVICE es reserva el dret a denegar i/o retirar l’accés al seu web o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.
 2. GENERALITATS: SB SERVICE perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda dels seus web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.
 3. MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA: SB SERVICE podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem del nostre catàleg de dispositius tàctils i audiovisuals per a llogar per ciutats i poblacions de tota Catalunya. En el nostre Instagram i YouTube podrà conèixer els muntatges realitzats per la nostra empresa.