Fotomaton / Self-box per a esdeveniments

fotomaton lloguer casaments

SB Service oferim el nostre fotomaton i Self-box per a tota mena d’esdeveniments. És una manera única de potenciar la interacció entre els presents. Incloent en el seu esdeveniment una forma lúdica d’interacció. Aconseguint una major participació dels presents i, en conseqüència, millorant els resultats del seu esdeveniment.

Tipus d'interactius lúdics

Fotomaton

El fotomaton permet que els presents es facin una fotografia i imprimir-la. Un record únic i personalitzat del seu esdeveniment.

Self-Box

El Self-Box permet crear fotografies i vídeos personalitzats. Els presents podran compartir la foto en les seves xarxes socials o en el seu correu.

App per a mòbils + interactiu

Els presents podran descarregar una aplicació per a mòbils, realitzar fotografies amb el seu mòbil a través de l'app i enviar-les a un interactiu, on podran imprimir la imatge.


La presència d’un fotomaton i/o un self-box permetrà que els presents en l’esdeveniment interactuïn d’una manera diferent entre ells i amb la informació de la seva empresa. Aconseguint un major impacte. Mitjançant el fotoràpid els seus convidats podran emportar-se una imatge de l’esdeveniment. Podent triar entre diversos formats, de 5×5, 10 x 15 o 15 x 20. A més, comptarà amb fotografies il·limitades. Tant el fotoràpid com el Self-box per a llogar podrà personalitzar les fotografies que realitzaran els presents en l’esdeveniment. Podent afegir el seu logo, colors corporatius…

Des de la nostra seu de Barcelona, oferim el lloguer del fotomaton per a esdeveniments i/o self-box per a esdeveniments a Catalunya, Espanya i Europa. Contacti amb nosaltres sense compromís, l’informarem de les característiques dels nostres fotomatonself-box i/o aplicació per a mòbils, sense compromís.

A més, comptem amb una àmplia gamma d’interactius tàctils per a llogar per a tota mena d’esdeveniments. Com a fires, congressos, salons, presentacions de productes… Comptem amb tòtems d’interior, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, en forma de Telèfons intel·ligents, quioscos, taules i pantalles. Tots formats, com el fotomaton i el Self-Box, per pantalles tàctils 4k amb ordinador i Wi-Fi.

També, comptem amb audiovisuals per a llogar per a tota Catalunya, Espanya i Europa, en ciutats com Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Saragossa, Bilbao, Vigo, Lleida, Tarragona, Girona… Format per truss, pantalles led, vídeo wall i televisors.

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.