LLOGUER DE PANTALLES LED A LLEIDA

Pantalles led a Lleida per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

SB Service som el seu proveïdor de pantalles led a Lleida per a llogar. Gràcies a l’àmplia varietat de pantalles led amb la que compta la nostra empresa podrem adequar-nos a les necessitats de cada tipus de clients i esdeveniments. El lloguer de pantalles led per a esdeveniments és una forma excel·lent per millorar l’impacte visual en els esdeveniments que participi o organitzi.

Les pantalles LED són grans pantalles que permeten oferir imatges d’alta qualitat, de gran brillantor i fàcils de transportar i muntar. Permeten crear pantalles gegants, on les empreses i organitzadors podran mostrar la seva informació de forma impactant. A les pantalles led a lloguer per esdeveniments celebrats a Lleida els clients podran mostrar les imatges, vídeos, missatges o retransmissions en directes que desitgin. Fent arribar la seva informació a la gran audiència present.

Qualitat de les pantalles LED

Les nostres pantalles led en lloguer a Lleida són pantalles d’alta qualitat. Comptem amb pantalles de píxel pitch 2.8 i 3.91 amb freqüència 3840HZ.

Mesures

L’estructura, creada per la unió de mòduls LED, permet crear les mesures desitjades per cada client. Unint mòduls de 0,5 m x 0,5 m o 1 x 0,5 m.

Instal·lació

Aquesta estructura permet que la seva instal·lació sigui ràpida, podent crear grans pantalles led en un curt període de temps.

Avantatges del lloguer de pantalles led a Lleida

El lloguer de pantalles led per esdeveniments celebrats permet mostrar la informació en una pantalla gegant d’alta qualitat, nítides i d’alta brillantor. Que aconsegueix cridar l’atenció dels presents i fer que la seva marca faci arribar la seva informació a un major nombre de visitants.

A més, són una solució ideal per a esdeveniments corporatius, concerts, esdeveniments esportius… Gràcies a poder desenvolupar grans pantalles led en curts períodes de temps. Adequant-se els curts períodes de muntatge disponibles pels esdeveniments efímers. La seva estructura, també, dona l’avantatge de poder crear la mida de pantalla led que necessiti cada esdeveniment.

Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis pel lloguer de pantalles led per esdeveniments celebrats a Lleida. Podrà comptar amb una manera cridanera i atraient de mostrar la informació de la seva marca o del seu esdeveniment. Visiti Facebook, Instagram i YouTube, per conèixer els nostres últims muntatges.