LLOGUER DE PANTALLES LED A GIRONA

Pantalles led a Girona per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

SB Service comptem amb una àmplia varietat de pantalles led en lloguer a Girona. Som el seu proveïdor de confiança de pantalles led per esdeveniments de tota manera. Les pantalles led són una de les millors opcions de visualització de gran qualitat que existeixen en l’actualitat per fer arribar la informació de la marca en els esdeveniments celebrats a Girona.

Les característiques de les pantalles led fa que siguin una eina eficaç i atractiva per mostrar vídeos, imatges, missatges o contingut en directe en esdeveniments. Fent arribar la informació mostrada a un gran públic. Les pantalles led ofereixen una imatge d’alta qualitat i de gran brillantor.

L’estructura de les pantalles led, formades per la unió de diversos mòduls led, les ofereixen una gran capacitat d’adaptació, tant en espais interns com externs. Permeten la creació de la pantalla gegant, a la mida que desitgi i necessiti cada client.

Qualitat de les pantalles LED

La imatge oferida per les pantalles led són d’alta qualitat, adaptant-se a les necessitats de cada esdeveniment. Comptem amb pantalles led de píxel pitch 2.8 i 3.91.

Mesures

Gràcies a l'estructura modular de les pantalles led, formada per la unió de mòduls de 0,5 x 0,5 m o 1 x 0,5 m es poden crear les grandàries que necessiti cada esdeveniment.

Instal·lació

Les pantalles led es caracteritzen per ser de fàcil muntatge i desmuntatge. Podent realitzar grans pantalles de forma ràpida i senzilla, sent ideals per impactar en esdeveniments.

Avantatges del lloguer de pantalles led a Girona

El lloguer i ús de les pantalles led a Girona ofereixen una sèrie de avantatges pels esdeveniments. Com són ser una opció econòmica per esdeveniments efímeres, ja que no s’han de realitzar costoses compres. També, la fàcil instal·lació, que permet crear pantalles de gran format en poques hores. A més, ofereixen imatges d’alta qualitat, oferint una visualització excel·lent. Per últim, la avantatge principal, que es poder crear la pantalla gegant en la mida que necessiti cada esdeveniments.

Aquestes característiques i avantatges fan que les pantalles led siguin una de les millors opcions en l’actualitat per a esdeveniments. En conclusió, són pantalles que ofereixen una gran brillantor, qualitat de visualització i flexibilitat. Sent una solució fiable i fàcil de muntar i desmuntar.

Si desitja comptar amb una manera d’impactar en els esdeveniments de Girona. No dubti en contactar amb nosaltres. L’oferim un servei professional i adequat a les necessitats dels esdeveniments corporatius, esportius, concerts, fires, congressos… Visiti el nostre  Facebook, Instagram i YouTube per observar alguns dels nostres muntatges amb pantalles led.