LLOGUER DE PANTALLES LED A TARRAGONA

Pantalles led a Tarragona per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

SB Service l’oferim un ampli catàleg de pantalles led per esdeveniments a Tarragona. Aquesta àmplia varietat li permetrà mostrar la seva informació mitjançant grans pantalles led. Que li permetrà fer arribar la seva informació a les grans audiències presents en fires, congressos, salons, esdeveniments esportius, d’empresa…

La presència de les pantalles led en esdeveniments celebrats a Tarragona permet millorar l’impacte visual dels esdeveniments on són utilitzades. Ja que ofereixen imatges d’alta qualitat, de gran brillantor i nitidesa. Gràcies a la imatge oferta podrà impactar en els presents. Millorant la manera en què comunica la seva informació la seva empresa.

Qualitat de les pantalles LED

Les nostres pantalles led a lloguer a Tarragona tenen píxel pitch de 3.91 o 2.8. Oferint una imatge d’alta qualitat, gran brillantor i nitidesa.

Dimensions

Les pantalles led es creen mitjançant la unió de mòduls leds, fet que permet crear la pantalla led en les dimensions que desitgi cada client.

Instal·lació

Aquesta estructura permet crear les grans pantalles led en curts períodes de temps, sent ideals per esdeveniments efímers.

Avantatges del lloguer de pantalles led a Tarragona

El lloguer i presència de les pantalles led de gran format en esdeveniment de Tarragona permet millorar la visibilitat de l’empresa, fent arribar els seus missatges a un major nombre de visitants. A més milloren l’experiència dels esdeveniments, podent projectar contingut d’alta qualitat, també, imatge en directe per fer arribar la mateixa al gran públic present en esdeveniments com concerts.

També, permeten la creació de pantalles gegants en la mida que desitgi o necessiti cada organitzador. Gràcies a estar formades per la unió de mòduls led. Podent crear pantalles led de gran format que s’adeqüi a les necessitats del client i tipus d’esdeveniments. Podem crear des de pantalles led més petites, com les pantalles de 1,5 m x 1 m, fins a grans pantalles led més gran, com les pantalles de 8 m x 4 m.

Gràcies a la seva presència els organitzadors d’esdeveniments o empreses participants en esdeveniments celebrats en Tarragona podran ser creatius. Creant contingut impactant i cridaner pel seu ús durant l’esdeveniment.

Contacti amb la nostra empresa, sense compromís, si desitja comptar amb una manera potent i atraient de mostrar la seva informació en esdeveniments celebrats a Tarragona. Com fires, congressos, concerts, esdeveniments esportius, d’empresa… Aconseguirà impactar en els presents i fer arribar la seva informació o la de l’esdeveniment al gran públic present. Visiti el nostre Facebook, Instagram i YouTube per observar alguns dels nostres Montajes mitjançant pantalles de led.