APLICACIONS PERSONALITZADES

SB Service comptem amb un equip de programadors propi capaç de desenvolupar tota mena d’aplicacions interactives personalitzades per als nostres dispositius tàctils. Aquest servei de programació li permetrà comptar amb aplicacions fetes a mida per a la seva empresa, informació a mostrar i tipus d’esdeveniment. Desenvolupem visites guiades virtuals, catàlegs interactius, qüestionaris, jocs corporatius, enquestes, pàgines informatives, mapes, centrals de reserva, puzles, cartes, menús…

Aquestes apps es poden instal·lar en qualsevol dels nostres equips tàctils de gran format (en forma de Telèfons intel·ligents, Tòtems, Tòtems d’exterior, Tòtems giratoris, taules, quioscos i pantalles), ja que tots disposen d’ordinador integrat.

Aquest tipus de solució audiovisual és molt emprada en l’actualitat, ja que en l’actualitat les pantalles tàctils són d’ús diari i cada vegada estan més presents en infinitat d’esdeveniments com a fires, congressos, exposicions, salons… També s’utilitzen en hotels, checkin, restaurants, botigues de roba o comerços de tota mena. Els clients poden interactuar directament amb els seus continguts, informacions, etc. Facilitant el treball dels seus empleats i involucrant més a l’usuari.

La nostra experiència ens permet assegurar que comptar amb un interactiu tàctil amb una aplicació personalitzada durant l’esdeveniment facilita als assistents interactuar amb la seva informació i recordar el seu producte o marca en el futur. És important que els usuaris interactuïn amb la seva informació d’una manera diferent, autònoma i única. Aquesta manera d’interactuar, li ofereix una sensació diferent, a la interacció tradicional. Això pot diferenciar-li de la seva competència i atreure a un major nombre de potencials clients cap al seu stand.

Personalització

El nostre equip de programadors podrà desenvolupar tota mena d'aplicacions adaptant-se a les seves necessitats i directrius, com a jocs, menús, check-in... Sent ideals per a fires, màrqueting, publicitat...

Unió d'apps i interactius

La unió d'una aplicació amb els nostres dispositius interactius tàctils de gran format aconseguirà atreure clients potencials cap al seu espai, diferenciant-li de la seva competència.

Desenvolupament app

Durant el procés de programació de la seva app interactiva podrà observar el desenvolupament de la mateixa gràcies a estar programades en Web APP. Assegurant que l'app funcioni sense problemes en qualsevol circumstància.

Les nostres aplicacions són totes desenvolupades en Web APP. Això ens permet assegurar que l’aplicació funcionarà en tota mena de situacions sense problemes de compatibilitat. Podrà fer un seguiment del progrés de la seva idea en tot moment i sense necessitat de desplaçar-se.

Els usuaris demanden cada vegada més continguts interactius on poder explorar, prendre decisions i interactuar amb els continguts com a actors i no com a simples espectadors. Gràcies a les nostres aplicacions podran gaudir d’aquesta mena d’experiència durant el temps que interactuïn amb la seva informació. Aquesta demanda ens va fer apostar pels interactius tàctils. Sent pioners a oferir dispositius tàctils de gran format i qualitat. Tots els nostres tàctils es componen per pantalles tàctils de resolució 4K, amb Wi-Fi, ordinador integrat i tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultanis.

Servei ofert per SB Service

SB Service oferim diversos serveis per a ser un proveïdor únic per als nostres clients. Ens encarreguem de desenvolupar l’aplicació personalitzada que necessiti i li instal·lem el dispositiu tàctil personalitzat en el lloc que desitgi. I en cas que ho necessiti li oferim el suport tècnic durant l’esdeveniment. D’aquesta manera els nostres clients podran lloguer un dispositiu tàctil amb l’app que necessitin comptant amb un únic proveïdor.

Tenim experiència en grans esdeveniments com el MWC, Meeting Point, Fitur, IBTM, Saló del Manga, Eno Fòrum, AVENC, còmic… Celebrades en ciutats com València, Madrid, Barcelona, Girona, Saragossa, Tarragona, Niça, Tolosa, Perpinyà, Montpeller… De toda Catalunya, espanya i França.

Per a obtenir més informació i explicar-nos les seves necessitats no dubti a contactar amb nosaltres a través de la web. Si desitja seguir els nostres muntatges visiti el nostre canal de YouTube o Instagram.