LLOGUER D'ESTRUCTURA TRUSS CIRCULAR

Estructura truss circular per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

Dins de l’apartat de Truss comptem amb el Truss circular, que permet desenvolupar estructura amb forma circular. Oferint una solució més cridanera i diferent de les ofertes pel Truss quadrat.

El Truss circular està desenvolupant en alumini, la qual cosa li ofereix una gran resistència. Aquesta resistència i la seva fàcil instal·lació fa que sigui ideal per a tota mena d’esdeveniments, com a fires, estands, presentacions, congressos, espectacles…
La seva estructura de baix pes, fàcil maneig i muntatge permet crear estructures efímeres i de ràpida instal·lació, però que ofereixen una gran resistència. Podent instal·lar en elles so, il·luminació, audiovisuals i elements publicitaris.

La unió de Truss circular i Truss quadrat permet crear formes diferents i cridaneres. Atraient un major nombre de potencials clients cap al lloc de presentació dels seus serveis, productes…

Forma

SB Service podem desenvolupar circumferències de 3m, 4m, 5m i 6m de diàmetre. Adaptant-nos a l'espai i tipus d'esdeveniment a desenvolupar.

Instal·lació

El Truss circular, gràcies a la seva estructura de baix pes i fàcil maneig, permet ser instal·lat de manera ràpida, això ho fa ideal per a esdeveniments efímers.

Esdeveniments

El Truss circular és perfecte per a la col·locació d'audiovisuals, so, il·luminació i elements publicitaris en fires, congressos, esdeveniments corporatius...

SB Service oferim la possibilitat del lloguer amb servei de transport, muntatge i desmuntatge i, també, el lloguer lliure. En aquesta segona opció, el client lloga el material i passa a buscar-los per la nostra seu, encarregant-se de la resta de manera autònoma. En els preus oferts en les nostres tarifes s’inclou el transport i muntatge fins a 50km de Barcelona.

La nostra empresa compta amb una àmplia experiència en el lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals per a esdeveniments. Comptem amb la participació en tota mena de fires com Eno Fòrum, Infarma, AVENC, Eurobrico. ECO living Ibèria, Hostelco & Alimentària, Fruit Attraction, Va salar Nàutic, Còmic, ExpofranquiciaBforPlanetAratureShowCosmobeautySmart City, BIEMHBedigitalIBTMEurobrico

Si desitja rebre un pressupost per al seu projecte contacti amb nosaltres, sense cap compromís, en l’apartat de contacte. Parteixi observar els nostres últims treballs segueixi’ns en Facebook, Instagram i YouTube.