LLOGUER PANTALLES TÀCTILS

Pantalles tàctils en lloguer per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

SB Service comptem amb pantalles tàctils 4k d’última generació. Les nostres pantalles tàctils 4k estan compostes per 10 punts tàctils simultanis, tecnologia capacitiva, ordinador Windows Pro 10 i Wi-Fi integrat.

Oferim una àmplia gamma de grandàries per a satisfer totes les necessitats dels nostres clients i tipus d’esdeveniment. El nostre catàleg consisteix en pantalles tàctils de 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″.

La demanda del lloguer d’aquesta mena de pantalles interactives està augmentant per a tota mena d’esdeveniments, ja que ofereix una experiència d’interacció amb la seva informació diferent dels assistents.

Qualitat 4k

Totes les nostres pantalles compten amb una resolució 4k. Permetent-li mostrar la informació sobre la seva marca, empresa, producte o servei en la millor qualitat possible.

Personalització

SB Service oferim la possibilitat de personalitzar les nostres pantalles tàctils mitjançant aplicacions personalitzades per a cada client o vinils i carcasses amb els colors de la marca.

Especificacions

Les pantalles tàctils estan compostes per una pantalla tàctil de resolució 4k, 10 punts tàctils simultanis, tecnologia capacitiva, ordenador Windows Pro 10 4k i Wi-Fi integrat.

SB Service desenvolupa aplicacions interactives i personalitzades segons les necessitats i desitjos de cada client. Les pantalles tàctils connectades a aquestes aplicacions permeten oferir informació sobre la seva empresa, marca o producte d’una forma diferent i única, facilitant a les persones que utilitzen l’element tàctil la possibilitat d’interactuar directament amb la informació sobre la seva empresa.

La integració de les apps interactives amb les nostres pantalles tàctils atraurà un major nombre de potencials clients cap al lloc de col·locació. Desenvolupant elements perfectes per a fires, conferències, museus congressos… Però, també, per a hotels, restaurants, hotels, centrals de reserves, campanyes de màrqueting i publicitat, botigues…

El nostre equip de programadors s’adapta a les necessitats i desitjos de cada client. Desenvolupant jocs, targetes, catàlegs digitals, qüestionaris, menús, plantilles informatives…  La resta del nostre catàleg està compost per Led Wall, Vídeo Wall, Smart TV, Truss circular, Truss quadrat i Truss negre. I en l’apartat d’interactius tàctils està format per tòtems, tòtems giratoris, tòtems d’exterior, taules, quioscos i en forma de Telèfons intel·ligents.

Si desitja rebre un pressupost personalitzat, si us plau vagi a la nostra secció de contacte. Per a seguir els nostres últims muntatges en FacebookYouTube o Instagram.