LLOGUER DE PANTALLES LED CIRCULAR

Pantalles led circular per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

SB Service comptem amb un ampli catàleg de pantalles led en lloguer per a esdeveniments. Destacant, per la seva forma única i cridanera, les pantalles led circulars.  Les pantalles de led circulars en lloguer permeten la creació de pantalles gegants gràcies a la seva estructura. Composta per mòduls de 0.5 cm x 1 m. Que s’uneixen entre ells per a crear grans pantalles led circulars. Per a la seva col·locació s’utilitza estructura truss circular, podent desenvolupar pantalles circulars de 4m de diàmetre.

Les pantalles led circular es compon per mòduls led de 3.9 p.p. Aconseguint una alta qualitat d’imatge per al seu ús en esdeveniments, conferències, congressos, concerts, esdeveniments esportius… Compta amb tecnologia LED SMD oferint una gran lluentor. El seu muntatge és ràpid, però, es necessiten coneixements tècnics.

Pantalles led Circular

Li oferim LED Wall circular P3.91 per a ús interior. Obtindrà pantalles de gran format amb la millor qualitat possible. Quan necessiti una pantalla gegant amb una lluentor espectacular i un muntatge ràpid i eficient aquesta és la solució.

Mesures

Comptem amb pantalles led circular de 4m de diàmetre. també, l'estructura truss circular del mateix diàmetre. Necessària per a la col·locació i ús de les pantalles circulars. Creant una pantalla led circular que sorprèn els presents.

Opcions de lloguer

Com en la resta de les nostres pantalles led i dispositius tàctils comptem amb diversos tipus de lloguers per a adequar-nos a les necessitats de cada client. Comptem amb lloguer lliure, lloguer amb muntatge i lloguer amb muntatge i servei tècnic.

Beneficis de l'ús de les pantalles LED Circular

L’alta qualitat de les nostres pantalles circulars permet que la imatge i vídeos projectats sigui la millor possible. Aconseguint que la seva informació sigui observada per gran part dels assistents. El fet de ser circular fa que la informació arribi a un major nombre de presents, podent ser observades des de més zones del recinte firal que les pantalles led planes.

L’ús de les pantalles led circular és ideal per a projectar la informació de marques en fires, congressos, exposicions, concerts, presentacions de productes, esdeveniments esportius, d’empresa… La seva presència aconsegueix atreure l’atenció dels assistents. Aconseguint que un major nombre de presents s’aproximin al seu lloc de presentació. Sent un element essencial per a aconseguir que la seva presència en esdeveniments o l’organització dels mateixos sigui un gran èxit.

Contacti’ns, sense compromís, si desitja rebre un pressupost personalitzat per al lloguer de pantalles led circular a Madrid, Barcelona, València, Saragossa, Lleida, Bilbao…. I visiti el nostre Facebook, Instagram i YouTube per a observar algun dels nostres últims treballs.