LLOGUER DE TAULES TÀCTILS

Taules tàctils per a esdeveniments, centres comercials, restaurants…

Les nostres taules tàctils són elements personalitzats a les necessitats de cada client. Formades per una pantalla tàctil capacitiva amb resolució 4k, tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultanis, ordenador Windows 10 pro 4k i Wi-Fi integrat.

En desenvolupar les taules personalitzades a cada client podrem instal·lar pantalles tàctils de diverses grandàries. Disposem de pantalles tàctils de 32”, 43”, 49”, 55” i 65”. Podem crear taules de diverses grandàries. Adaptant-nos a l’espai on serà col·locada.

La seva estructura fa que siguin elements perfectes per a interactuar amb el client i que contacti amb la informació sobre la seva empresa, marca, productes i serveis d’una manera diferent, àgil i fàcil. Aconseguint un major impacto sobre la seva audiència.

Qualitat 4k

Les nostres taules tàctils estan compostes per pantalles tàctils amb resolució 4k. Podrà mostrar la informació sobre la seva empresa en la major qualitat possible.

Personalització

Podem personalitzar-les mitjançant vinils, carcasses i pintura, amb el logo i colors de la seva empresa. I mitjançant les nostres apps interactives.

Composició

Les taules tàctils es componen per un suport en el qual es col·loca una pantalla 4k tàctil, amb tecnologia multitouch, ordenador Windows Pro 10 4k i Wi-Fi.

Mitjançant la personalització exposada a dalt, podem crear taules tàctils que seran un element publicitari. Mostrant la seva informació i la seva marca d’una manera cridanera i única en tota mena d’esdeveniments.

Com a fires, exposicions, salons, congressos… També, són ideals per a restaurants, hotels, botigues… El nostre equip de programadors podrà desenvolupar tot tipus d’apps interactives, com a jocs, mapes, catàlegs interactius, menús, plantilles informatives, centrals de reserva…

A més, comptem amb Vídeo Wall, Led Wall, Truss circular, Truss quadrat, Truss negre i Smart TV. En la secció d’interactius tàctils tenim interactius en forma de Telèfons intel·ligents, tòtems giratoris, tòtems, tòtems d’exterior, quioscos i pantalles.

Contacte amb nosaltres en l’apartat de contacte per a rebre un pressupost personalitzat a les seves necessitats. I per a veure els nostres últims treballs segueixi’ns en Facebook, Instagram o Youtube.

Oferim el nostre servei de lloguer de taules tàctils per a esdeveniments de tota Catalunya, Espanya i Europa. Sent les nostres principals àrees d’actuació, Madrid i Barcelona.