LLOGUER DE TÒTEMS TÀCTILS

Tòtems tàctils per a esdeveniments, fires, congressos, salons…

Els Tòtems tàctils són un dels productes de la nostra empresa més sol·licitats per les seves característiques de gran qualitat. Compta amb pantalles tàctils de resolució 4k, tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultani, ordenador Windows 10 professional i Wi-Fi integrat. Oferim el lloguer de Tòtem tàctil interactiu 4k capacitiu amb servei a Girona, Barcelona, Lleida, Manresa, Terrassa, Tarragona…

Disposem de Tòtem tàctil en diverses grandàries, de 32”, 36”, 43”, 49” i 55” polzades. El que ens permet adaptar-nos a les necessitats dels nostres client i lloc de col·locació. Les seves característiques i mesures ens permeten mostrar el contingut sobre la seva marca, empresa, productes i serveis en la màxima qualitat. Oferint una manera diferent, fàcil, còmoda i àgil de mostrar-la. 

Qualitat 4k

Les nostres pantalles tàctils compten totes amb resolució 4k. Aconseguint, d'aquesta manera, presentar la informació sobre la seva companyia en la millor qualitat possible.

Varietat de formats

Tenim una àmplia varietat d'elements tàctils interactius, en format Telèfons intel·ligents, tòtems, tòtems d'exterior, tòtems giratoris, pantalles, quioscos i taules.

Apps personalitzades

SB Service comptem amb equip de programadors propi capaç de desenvolupar aplicacions úniques adaptades a les necessitats i directrius dels nostres clients.

El Tòtem tàctil podran ser personalitzats mitjançant les nostres apps úniques i personalitzades a cada client. Podem programar jocs, catàlegs digitals, centrals de reserva, menús, visites virtuals, mapes, enquestes, survey, quiz… Adequant-nos a les directrius i necessitats de cada client, ja que comptem amb equip propi de programadors.

Aquesta unió crea elements perfectes per a publicitar el seu negoci en fires, congressos, exposicions, campanyes de màrqueting i publicitat, restaurants, hotels, botigues… Els seus clients podran interactuar i involucrar-se en l’ús dels nostres tòtems tàctils sense l’ajuda de cap persona, podent navegar pels continguts multimèdia de manera autònoma i interactiva.

La resta del nostre catàleg es compon per Vídeo wall, Led WallTruss quadrat, Truss circular, Truss negre i Smart TV. En l’apartat d’interactius tàctils comptem amb interactius en forma de Telèfons intel·ligents, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, taules, pantalles i quioscos.

Demani pressupost a la nostra empresa sense compromís contactant amb nosaltres en l’apartat de contacte. I per a observar els nostres últims muntatges segueixi’ns en YouTube, Facebook o Instagram.