LLOGUER DE QUIOSCOS TÀCTILS

Interactius tàctils per a fires, esdeveniments corporatius, salons, exposicions, centres comercials…

Els quioscos tàctils interactius es componen per una pantalla tàctil de resolució 4k, tecnologia tàctil capacitiva, ordinador Windows Pro 10 i Wi-Fi integrats. Oferint la màxima qualitat d’imatge possible.

La pantalla se suporta sobre un suport amb rodes per a crear la forma de quiosc tàctil. Aquesta forma fa que siguin de fàcil ús i interactivitat. Sent ideals per a tota mena d’esdeveniments, com a fires, salons, exposicions, campanyes de màrqueting i publicitat… També, per a restaurants, hotels, botigues, centrals de reserva…

Oferim la possibilitat de personalitzar els quioscos tàctils de la forma que desitgi el client, d’aquesta manera seran un element publicitari per si mateix. Poden ser utilitzats tant de manera vertical com horitzontal.

Qualitat 4k

Els nostres quioscos tàctils interactius estan composts per pantalles tàctils amb una resolució de 4k. Li permetran mostrar la informació de la seva companyia amb la millor qualitat possible.

Personalitzables

Els nostres quioscos tàctils poden ser personalitzats. A través de les nostres aplicacions interactives o la personalització externa de l'element, a través de vinils o carcasses.

Especificacions

Els quioscos tàctils interactius consisteixen en una pantalla de 4k de resolució amb 10 punts tàctils simultanis, una computadora de 4k i Wi-Fi integrat. Aquesta pantalla es col·loca en un suport creant un quiosc tàctil

Poden ser personalitzats mitjançant apps úniques, programades segons les necessitats i desitjos del client. Gràcies a aquesta unió podrà presentar el contingut d’una manera diferent, captant l’atenció dels presents en l’esdeveniment.

També, podran ser personalitzats mitjançant carcasses i vinils que permetran publicitar la seva marca, empresa, producte o servei en el mateix interactiu.

Des de SB Service hem apostat per aquesta tecnologia d’avantguarda en el lloguer de quioscos de pantalles tàctils interactives capacitives 4K. Obrint-nos pas en un mercat en creixement i evolució constant. Comptem amb una àmplia experiència en el lloguer d’audiovisuals per a fires celebrades en ciutats com Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Bilbao, Niça, Montpeller, Perpinyà, Tolosa…

Disposem d’un ampli estoc, estant especialitzats en el lloguer de quioscos de pantalles tàctils interactives capacitives 4K, donat servei en tota Europa.

Si desitja observar els últims treballs realitzats per SB Service, visiti el nostre Facebook, InstagramYoutube. Per a rebre un pressupost adaptat a les seves necessitats del seu esdeveniment dirigeixi’s a l’apartat de contacte.