Audiovisuals per a esdeveniments celebrats en 2024

lloguer audiovisuals 2024

En aquest inici de l’any 2024 volem exposar, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals, com aquests permeten a les empreses participants impactar en els esdeveniments corporatius. En aquest post exposarem el nostre catàleg d’audiovisuals, les seves característiques i capacitat d’impacte.

Catàleg d’audiovisuals per a esdeveniments celebrats en 2024

  • Pantalles LED

Les pantalles LED han revolucionat la manera en què es duen a terme els esdeveniments corporatius. La seva capacitat d’impacte visual, versatilitat i per a transmetre informació de manera dinàmica les fan fonamentals. Ja que permeten realitzar presentacions interactives, transmetre contingut rellevant i crear ambients immersius. Aconseguint captivar a l’audiència, augmentant el nombre de visitants que s’aproximaran a l’estand de l’empresa durant l’esdeveniment corporatiu.

A més, la seva adaptabilitat a diferents espais i grandàries les converteix en una eina indispensable per a comunicar missatges clau de manera efectiva i memorable en l’entorn corporatiu. La nostra empresa compta amb pantalles led d’interior de 2.6, 2.8 i 3.9, pantalles led d’exterior 3.9 i pantalles led circulars de 3.9. Aquesta àmplia varietat ens permet adequar-nos a les necessitats de cada esdeveniment i estand corporatiu.

  • Televisors

Els televisors en lloguer per a esdeveniments corporatius permeten millorar la comunicació visual de les marques participants. Aconseguint que un major nombre de visitants coneguin la informació de la seva marca. A més, permeten la reproducció d’una àmplia gamma de contingut, sent una eina de brànding i màrqueting per a l’empresa participants, facilitant la interacció amb els visitants i millorant l’experiència dels mateixos dins de l’estand de la marca.

Com a empresa especialitzada en el lloguer de televisors comptem amb una àmplia varietat de grandàries de televisions per a llogar. Comptem amb televisors de 32″, 42″50″, 55″60″, 65″75″, 80″ i 85«.

  • Estructura truss

Les estructures truss són estructura d’alumini amb una alta capacitat de càrrega. El seu ús és fonamental en esdeveniments corporatius gràcies a la seva capacitat de versatilitat i resistència per a sostenir audiovisuals, so, il·luminació, decoració… A més, els seus beneficis, com són la seva adaptabilitat, la seva estètica moderna i professional, el seu aspecte sofisticat i facilitat de muntatge, fan que siguin els tipus d’estructures temporals més utilitzades en esdeveniments corporatius.

Les estructures truss permeten a les marques participants tenir una opció ràpida i professional per a la construcció d’estands per a esdeveniments. Podent crear espais personalitzats de manera fàcil i ràpida, adequant-se fàcilment a les diverses grandàries i formes segons les necessitats de cada estand. Com a empresa especialitzada en el lloguer d’estructura truss comptem amb estructura truss quadrada i estructura truss circular. Podent crear les grandàries i formes que necessiti cada client.

Servei de lloguer d’audiovisuals en 2024

Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals per a esdeveniments oferim els nostres serveis a empresa de Barcelona, València, Lleida, Tarragona, Girona… Si desitja comptar amb pantalles led, estructura truss i televisors, no dubti a contactar amb nosaltres. Visiti nostres Instagram, Facebook, YouTube y LinkedIn per a observar alguns dels nostres muntatges en esdeveniments corporatius.

Posicionament SEO desenvolupat per PosicionandoT.