Principals lloguers d’audiovisuals i interactius per a esdeveniments

lloguers interactius audiovisuals esdeveniments

Durant aquests mesos de gener, febrer i març hem desenvolupat multitud de lloguers d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments celebrats a Barcelona, Madrid, Saragossa, Lleida, Lió, Milà, Bolonya, València, Bilbao… Els nostres clients buscaven una manera única i cridanera d’atreure l’atenció dels presents.

Lloguers desenvolupats al gener, febrer i març

Gener

Fitur

En Fitur desenvolupem diversos lloguers de pantalles led i interactius tàctils. Destacant per la seva gran grandària i espectacularitat la pantalla led gegant desenvolupada per a un client recurrent. Que any rere any confia en els nostres serveis per a fer destacar la seva marca dins d’aquesta gran fira del turisme celebrada en IFEMA, Madrid.

pantalla led barcelona lloguer pantalla led barcelona

Muntatge L’illa Diagonal

El mes de gener desenvolupem el lloguer d’una gran estructura truss per al CC L’Illa Diagonal de Barcelona. Una gran estructura truss on desenvolupar els esdeveniments programats pel centre. Va aconseguir cridar l’atenció dels presents i augmentar la participació en aquests.

lloguer estructura truss barcelona estructura truss lloguer barcelona estructura truss lloguer

IMCAS Paris

En aquest esdeveniment muntem diverses pantalles led de gran format i 4 tòtems tàctils digitals de gran format. Gràcies a la presència d’aquests elements els nostres clients van aconseguir impactar en l’esdeveniment, fent arribar el seu missatge a la majoria de presents.

pantalla led 3x2m lloguer totems tactils esdeveniments

València

En l’est esdeveniment celebrat a València desenvolupem el lloguer d’un smartphone de gran format, un tòtem tàctil i diverses televisions. Destacant l’ús del telèfon intel·ligent de gran format per a la presentació i promoció de la nova aplicació mòbil desenvolupada pels nostres clients. Gràcies a l’ús de l’interactiu tàctil en forma de telèfon intel·ligent gegant els potencials clients podien tenir una experiència similar a la de l’ús de l’aplicació en el seu telèfon intel·ligent.

totem lloguer barcelona interactius tactils lloguer lloguers interactius audiovisuals esdeveniments

Febrer

Cursa Motocròs Barcelona

Dins del mes de febrer, on vam tenir un gran volum de treball, destaco el lloguer i instal·lació d’una pantalla gran led d’exterior per a un esdeveniment esportiu. En aquesta ocasió, la pantalla led d’exterior va ser utilitzada per a fer arribar millor als presents el que succeïa en la pista de motocròs i per a mostrar el lliurament de premis.

pantalla led exterior esdeveniment esportiu lloguer pantalla led exterior barcelona

Enregistrament a Barcelona

Un altre dels lloguers que van destacar el mes de gener va ser el lloguer d’una pantalla led gegant per a l’enregistrament d’un programa de televisió a Barcelona. Mitjançant el seu ús, la productora, va poder mostrar una imatge d’alta qualitat per al programa de televisió.

lloguer pantalla led gravació

MWC 2023 Barcelona

A la fi del mes de febrer va tenir lloc en Fira de Barcelona la gran fira de la tecnologia mòbil. En ella la nostra empresa va ser present amb multitud de lloguer tant d’audiovisuals com d’interactius tàctils. En les següents imatges podrà veure els diversos muntatges realitzats amb pantalles led, televisors, tòtems tàctils, quioscos tàctils…

lloguer pantalla led circular lloguer pantalla led gegant pantalla led gegant barcelona

lloguer pantalles led barcelona pantalla led barcelona

pantalla led circular barcelona pantalles led circulars pantalla led rectangular esdeveniments

Març

Bolonya

Un altre dels lloguers que destaco el mes de març va ser el lloguer d’una pantalla led de gran format per a una fira comercial celebrada a Bolonya, Itàlia. En aquest esdeveniment els nostres clients desitjaven comptar amb una pantalla gran on mostrar els seus missatges corporatius.

pantalla led petita

Ensenyament

En el gran esdeveniment de l’educació celebrat a Barcelona, realitzem diversos lloguers i muntatges tant de pantalles led com d’interactius tàctils. Destacant la instal·lació d’una pantalla led en forma de cantonada. En les següents imatges podrà observar la forma i impacte aconseguits.

pantalla led cantonada pantalla led gegant

Infarma

En el gran esdeveniment del món de la farmàcia a Espanya, celebrat enguany a Barcelona, la nostra empresa desenvolupo diversos lloguers. Destacant el lloguer de 5 tòtems de 49″ per a mostrar el programa d’activitats i conferències de la fira.

totems tactils esdeveniments lloguers totems tactils lloguer totems barcelona lloguer totems tactils esdeveniments

Incosmetics

Dins d’aquest esdeveniment destacat el lloguer i muntatge d’una pantalla led de gran format. En aquesta ocasió muntem i instal·lem una pantalla led de 22 m x 9 m rectangular volada. Formant una caixa que englobava tot l’estand dels nostres clients.

pantalla led gegant barcelona

Si desitja comptar amb pantalles led, televisors, tòtems tàctils, quioscos multimèdia tàctil, pantalles led d’exterior, estructura truss… Per a les seves fires, congressos, esdeveniments esportius, d’empresa, concerts, gal·les… A Barcelona, Madrid, Bilbao, Saragossa, València… No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem, sense compromís, de les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar algun dels nostres últims muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.